(Last update: 16:50)

Επανήλθαν σε λειτουργία το Twitter και το ChatGPT μετά από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τόσο οι συγκεκριμένες πλατφόρμες, όσο και άλλες ιστοσελίδες.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τη 13:30 το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και είχε… πέσει εντελώς ή για ορισμένους χρήστες δεν λειτουργούσε επαρκώς.

Το ChatGPT ήταν επίσης μεταξύ των ιστοτόπων που μπλόκαραν την πρόσβαση ορισμένων χρηστών, καθώς η εταιρεία web security, Cloudflare, εργαζόταν για την αντιμετώπιση μιας εκτεταμένης, παγκόσμιας διακοπής δικτύωσης.

Η Cloudflare διερευνούσε ένα πρόβλημα που «πιθανώς επηρεάζει πολλούς πελάτες», ανέφερε η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Η ίδια σελίδα δείχνει ότι η Cloudflare αντιμετώπιζε προβλήματα με μια «πύλη υποστήριξης» πελατών και είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει συντήρηση σε ορισμένες περιοχές νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Το λογισμικό της Cloudflare χρησιμοποιείται από εκατοντάδες χιλιάδες εταιρείες παγκοσμίως, λειτουργώντας ως ένα είδος ενδιάμεσου φραγμού μεταξύ των ιστότοπών τους και των τελικών χρηστών και προσπαθώντας να προστατεύσει τους ιστότοπούς τους από επιθέσεις που ενδέχεται να τους υπερφορτώσουν με επισκεψιμότητα.

Διαβάστε ακόμη

Οδήγηση: Οι πιο επικίνδυνες χώρες της Ευρώπης το 2025 – Η θέση της Ελλάδας

Μοχάμεντ Αλαμπάρ: Ο μεγιστάνας πίσω από το Μπουρτζ Χαλίφα φέρνει την πολυτέλεια του Ντουμπάι στην Ευρώπη – Η επένδυση των $145 εκατ.

Μιχαηλίδου για Σπίτι μου 2: Περισσότεροι οι δικαιούχοι με τις αλλαγές στα εισοδηματικά όρια

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα