Φίλοι του Playstation και του Gran Turismo σταματήστε ότι κάνετε διότι τα νέα που έρχονται από την Ιαπωνία είναι ευχάριστα. Ο δημιουργός της δημοφιλέστατης σειράς videogame Gran Turismo επιβεβαίωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει να σχεδιάζεται το η 8η έκδοση του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να δίνει την ακριβή ημερομηνία διαθεσιμότητας.

Το Gran Turismo βρίσκεται στη διάσημη κονσόλα της Sony τα τελευταία 26 χρόνια και είναι γεγονός ότι έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους. Οι παίκτες απολαμβάνουν έναν από τους καλύτερους προσομοιωτές αυτοκινήτου στον κόσμο με αμέτρητες διαδρομές, χιλιάδες διαφορετικά αυτοκίνητα και ατελείωτες ρυθμίσεις και customizing.

Στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε ο επικεφαλής της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο Gran Turismo 8, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

Πάντως αρκετά στοιχεία υποδεικνύουν ότι το νέο παιχνίδι θα είναι συμβατό μόνο με το Playstation 5 και όχι με το Playstation 4.

Σίγουρα οι άνθρωποι του παιχνιδιού θα στραφούν έντονα προς την ηλεκτροκίνηση κάτι που σημαίνει ότι στο Gran Turismo 8 θα δούμε αμέτρητα ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά και βελτιώσεις αυτών, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή αγωνιστικών οχημάτων Formula E.

Όπως και να έχει, ακόμα βρισκόμαστε μακριά από το νέο αυτό Gran Turismo καθώς δεν προβλέπεται να είναι έτοιμο τα επόμενα 3 χρόνια. Ίσως μάλιστα το δούμε να συνδυάζεται -και γιατί όχι;- με την έλευση ενός Playstation 6.

Διαβάστε ακόμη:

Θρίλερ με τους Ελβετούς και τον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ για τους έξυπνους μετρητές ύψους 1 δισ. ευρώ 

Οσα συμβαίνουν μέσα στο Noma – Δοκιμάζουμε όλα τα πιάτα του τελευταίου μενού του πιο πολυσυζητημένου εστιατορίου στον κόσμο 

Ο «κύκλος του Πούτιν»: Οι 23 Ρώσοι ολιγάρχες που βλέπουν τα δισεκατομμύρια να χάνονται (pics)