Το ανανεωμένο πρόσωπο της Αθήνας παρουσιάζει σε τετρασέλιδο αφιέρωμα το φθινοπωρινό τεύχος του γαλλικού περιοδικού Marie Claire.

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Η νέα Αθήνα» (La nouvelle Athènes), αποτέλεσμα δημοσιογραφικού ταξιδιού εξοικείωσης που υλοποίησε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας τον περασμένο Ιούνιο, τονίζεται πως η ελληνική πρωτεύουσα αποτελεί ιδανικό city break προορισμό.

H ταξιδιωτική συντάκτρια Sylvie Wolff προτείνει 13 επιλογές-εμπειρίες στην γαστρονομία, την τέχνη, το design, την ευεξία και τη διαμονή σε μπουτίκ ξενοδοχεία, που εκτείνονται από το ιστορικό κέντρο της πόλης (Πλάκα, Εξάρχεια, Εμπορικό Τρίγωνο), το Κουκάκι, τα Πετράλωνα και τον Κολωνό, έως την Βουλιαγμένη και τον Πειραιά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Wolff,  σύμφωνα με το travel.gr, με τις προτάσεις αυτές οι αναγνώστες και αναγνώστριες θα πάρουν «μία γεύση του νέου τρόπου ζωής της ωραίας Ελένης», ενώ ταυτόχρονα τους προτρέπει να επισκεφτούν την Αθήνα εκτός της υψηλής τουριστικής περιόδου.

«Πολύ συχνά επισκεπτόμαστε την Αθήνα σαν μια ριπή του ανέμου, προτού φτάσουμε στα ελληνικά νησιά».

«Κι όμως, η Αθήνα διαθέτει μια πραγματική ποιότητα ζωής που πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα ζήλευαν» καταλήγει στο δημοσίευμά της η συντάκτρια.

Διαβάστε ακόμα:

Καθηγητή πανεπιστημίου για απάτη €15 εκατ. «τσίμπησε» το ΣΔΟΕ

Η τελευταία «κλειστή στροφή» για τον Πάνο Δάβαρη (pic)

Η ιταλική Ferrero συνεχίζει να ποντάρει στη ζάχαρη – Τι καινούριο ετοιμάζει η εταιρεία των $24 δισ.