Σημαντικές αλλαγές συντελούνται στη διοικητική πυραμίδα της “Θεά Άρτεμις”, με τον Κωνσταντίνο Κουνάδη να αναλαμβάνει τα ηνία του servicer, στη θέση της απερχόμενης CEO, Ειρήνης Μαραγκουδάκη. Πιο αναλυτικά, η εταιρεία που το τελευταίο διάστημα απασχολεί την επικαιρότητα, με αφορμή το project Omega, ύψους 1,3 δισ. ευρώ, της Attica Bank, προχώρησε στην αναδιάρθρωση του διοικητικού της συμβουλίου, αναθέτοντας στον κ. Κουνάδη καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.

Όπως επισημαίνεται, “ο κ. Κουνάδης έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων εταιρειών, τις κεφαλαιαγορές, τα ακίνητα και τη στρατηγική και διαχείριση NPL, δεξιότητες και εμπειρία που θα αναπτύξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάληψη του τιμονιού. Στόχος του είναι να υλοποιήσει το στρατηγικό σχέδιο της “Θεά Άρτεμις” που περιλαμβάνει βραχυπρόθεσμα αναβάθμιση της τεχνολογίας, βελτίωση και επέκταση των λειτουργιών και στη συνέχεια, αύξηση των υπό διαχείριση κεφαλαίων και της καταθετικης βασης. Μακροπρόθεσμα, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος επιδιώκει να επεκτείνει τις εργασίες της εταιρείας, ώστε να συμπεριλάβει σε αυτές και τη διαχείριση ακινήτων και εξυπηρετούμενων δανείων.

Η Ειρήνη Μαραγκουδάκη απο την πλευρά της, εγκαταλείπει την εταιρεία για να αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα, σε μια αμερικανική εταιρεία. Αξίζει να αναφερθεί πως προσφάτως οι νέοι μέτοχοι της Attica Bank – Thrivest και Παγκρήτια Τράπεζα – που σωρευτικά κατέχουν ποσοστό 10,5% του μετοχικού κεφαλαίου της αρνήθηκαν να δώσουν έγκριση για την απαλλαγή τριών (πρώην) μελών του δ.σ. της τράπεζας, μεταξύ των οποίων και της κυρίας Μαραγκουδάκη.

Διαβάστε ακόμη

Η απληστία 2 στα τρόφιμα, το round trip του Τσίπρα, η αυλαία στην Αττική Οδό και μια αποχώρηση, η «πρόταση» κυρ Παντελή και η κουκλίτσα με το δούλεμα

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Έρχονται αλλαγές – Πετάει εκτός 7 στους 8 οφειλέτες

Παναγιώτης Ψυχάρης: Διπλό σφυρί την Τετάρτη 19/7 για τα ακίνητα σε Ψυχικό και Αράχωβα (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ