Η Attica Bank ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εκποίησης 3.032 κοινών ονομαστικών μετοχών της, οι οποίες τηρούνταν σε Συγκεντρωτικό Λογαριασμό Αξιογράφων της μερίδας της στο Σύστημα Άυλων Τίτλων.
Η εκποίηση σύμφωνα με την ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου 2025 και το τελικό τίμημα της εκποίησης διαμορφώθηκε στα €0,82 ανά μετοχή Το συνολικό προϊόν της συναλλαγής θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για λογαριασμό των δικαιούχων.
Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι των μετοχών που βρίσκονταν στον Συγκεντρωτικό Λογαριασμό, οι οποίοι δεν γνωστοποίησαν έγκαιρα στην Τράπεζα τα στοιχεία τους για τη μεταφορά των μετοχών στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, εντός της σχετικής προθεσμίας που έληξε στις 30 Ιουνίου 2025.
Διαβάστε ακόμη
Τι περιλαμβάνει το 5άστερο Saladi Project των 266,5 εκατ. ευρώ στην Αργολίδα
Δωδώνη: Με 110 εκατ. στην «τσέπη» πούλησε η CVC στους Σαράντηδες
Όταν οι ηλικιωμένοι ελέφαντες πεθαίνουν «σβήνει» μαζί τους κι ο πολιτισμός τους
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.