Τράπεζες

Εργαζόμενοι Alpha Bank: Στηρίζουμε τη διοίκηση για την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού

  • newsroom


Στην πρόσκληση της Τράπεζας πρώτος ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων αποστέλλοντας τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Την απόφαση της διοίκησης της Alpha Bank να ζητήσει την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού στηρίζει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα να εμβολιαστούν όσοι δεν το έχουν κάνει.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνάδελφοι,

Η Διεύθυνση Ανθρωπίνου δυναμικού της Alpha Bank προχώρησε με ανακοίνωσή της, προς όλο το προσωπικό, στην υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Η ενέργεια αυτή υπαγορεύεται από τον Ν.4820/21 (ΦΕΚ 130/23.7.2021), είναι σύννομη, ορθή και υποχρεωτική για να γνωρίζει η κάθε υπηρεσία ότι οι συνάδελφοι που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης θα πρέπει να διενεργούν διαγνωστικούς ελέγχους (self-test, rapid test, PCR).

Στην πρόσκληση της Τράπεζας πρώτος ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος, αποστέλλοντας τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στην υποχρέωση αυτή, όπως επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν.

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ

Διαβάστε ακόμα:

Κατώτατος μισθός: Αυτά είναι τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που αυξάνονται (vid)

Κορωνοχρέη: 36 άτοκες ή 72 έντοκες δόσεις για τα χρέη της πανδημίας

Eπιδότηση παγίων δαπανών: Άνοιξε η πλατφόρμα «MyBusinessSupport» για αιτήσεις