Σε συνέχεια των δηλώσεων που είχε κάνει στην Αθήνα ο Τζέιμι Ντίμον, η JP Morgan προσέλαβε τον Νικόλα Χουλάκη ως Επικεφαλής του νέου Payments Innovation Lab στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος, Senior Country Officer της JP Morgan στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η επένδυσή μας στην ίδρυση του Payments Innovation Lab στην Αθήνα αποτελεί απόδειξη της μακροπρόθεσμης δέσμευσης της JP Morgan στην Ελλάδα.

Στέλιος Παπαδόπουλος

Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε εξαιρετικά ταλέντα για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη νέων λύσεων για την εξυπηρέτηση των πελατών μας από εδώ».

Νικόλας Χουλάκης

Με τον Νικόλα Χουλάκη στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, η JP Morgan σκοπεύει αρχικά να προσλάβει περίπου 50 υπαλλήλους για το νέο Payments Innovation Lab, ενώ στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η JP Morgan Payments διοργανώνει στις 14 Σεπτεμβρίου σχετική εκδήλωση που απευθύνεται σε μηχανικούς και τεχνικούς που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρείας.

Ανώτερα στελέχη της JP Morgan Payments, όπως ο Τάκης Γεωργακόπουλος, Global Head of Payments, θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά πάνελ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εδώ.

Διαβάστε ακόμη

«Χρυσωρυχείο» ο Μέσι για τους Αμερικάνους (γραφήματα)

Blue Horizon: «Δεν πετάς άνθρωπο στη θάλασσα ακόμη και αν είναι δραπέτης» λέει έμπειρος πλοίαρχος

Μελέτη: Η χειρότερη πτώση στο βιοτικό επίπεδο από τη δεκαετία του ’50 αναμένεται στη Βρετανία

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ