Ο Γιώργος Καραμέρος ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξή του στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα, λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις 4 Ιουλίου 2026.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε ότι εγγράφεται ως απλό μέλος του νέου πολιτικού φορέα, συνοδεύοντας το μήνυμά του με ένα βίντεο.
Στο βίντεο εμφανίζεται να επιβιβάζεται σε πλοίο και, ενώ βρίσκεται στο κατάστρωμα, να ολοκληρώνει ηλεκτρονικά την εγγραφή του στην ΕΛΑΣ.
Στην ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:
«Σήμερα εγγράφομαι ως απλό μέλος στην ΕΛ.Α.Σ, την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη. Με τον Αλέξη Τσίπρα για την Ελλάδα, το Δίκιο, τη Δημοκρατία. Ταξιδεύουμε πολλοί. Όχι στην πρώτη θέση στο κατάστρωμα, όπως πάντα ήμασταν. Όχι για μια θέση αλλά για το ταξίδι. Ένα ταξίδι που θα το κάνουμε μαζί».
Διαβάστε ακόμη
Εξωδικαστικός: Νέα ευκαιρία για όσους χρωστούν από 5.000 ευρώ
Πλειστηριασμοί: Με mega parking και «επώνυμα» ακίνητα πέφτει η αυλαία (pics)
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφθείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.