Στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβερνητική σύσκεψη για την μέτρα κατά της ακρίβειας, στο Μέγαρο Μαξίμου και δύο ώρες αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν ότι τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση θα αφορούν προϊόντα για τα οποία η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει διαπιστώσει υπερβάλλοντα κέρδη. Για παράδειγμα, βρεφικά γάλατα, πάνες, σαμπουάν, οδοντόπαστες, καθαριστικά και απορρυπαντικά.

Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός αφού καλωσόρισε τους υπουργούς – παλαιούς και νέους – στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο για το 2024, τόνισε ότι «οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι για τη βελτίωση της καθημερινότητας κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα».

Όπως ανακοινώθηκε από το πρωθυπουργικό Γραφείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Διαβάστε ακόμη

Πώς η κατάρρευση η Signa παρέσυρε τα γερμανικά πολυκαταστήματα Galeria

Ξεπουλάει το MyAuto wallet: 33.873 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή σε 24 ώρες

Morgan Stanley: «Πάρτι» στις ευρωπαϊκές μετοχές βλέπει φέτος ο επενδυτικός κολοσσός (γραφήματα)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ