«Είναι βαθύτατα τιμητική η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου» αναφέρει στη δήλωσή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Για εμένα είναι μία υποψηφιότητα, που αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακράς και κάθε άλλο παρά ευθύγραμμης πολιτικής διαδρομής. Στην πορεία αυτή, που ξεκίνησε πριν 35 χρόνια, επιχείρησα, στο μέτρο του δυνατού, να υπηρετήσω την προώθηση μεταρρυθμίσεων για τον φιλελεύθερο εκσυγχρονισμό της ελληνικής κοινωνίας. Και σήμερα αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω, ενεργά, ως μέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πιο παραγωγική κυβερνητική περίοδο κατά τη διάρκεια αυτής της 35ετίας.

Δεν είναι μόνο ότι υλοποιήσαμε με επιτυχία, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες (πανδημία, ενεργειακή κρίση κ.λπ.) έναν πολύ μεγάλο αριθμό σημαντικών μεταρρυθμίσεων. Το σημαντικότερο είναι, ότι οι μεταρρυθμίσεις αυτές γίνονται σήμερα αποδεκτές από την ελληνική κοινωνία και ανοίγεται έτσι ο δρόμος για να συνεχιστούν και να εμπεδωθούν στα επόμενα χρόνια.

Την 21η Μαΐου αποφασίζουμε για το μέλλον της χώρας μας. Διεκδικούμε μια Παραγωγική, Κοινωνική, Πράσινη, Ψηφιακή, Δίκαιη και Ισχυρή Ελλάδα. Το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και μία νέα πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελούν εγγύηση για την πορεία της Ελλάδας στα επόμενα χρόνια. Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά.

Διαβάστε ακόμη

Τουρισμός: Οι προβλέψεις για το 2023 από κορυφαία στελέχη του κλάδου και η ευκαιρία της Αθήνας

Eurogroup: Πρώτο «γκάλοπ» για τη λιτότητα και το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας από το 2024

Το (μη χαλαρώνετε) Μαξίμου, μπλέξανε οι… Μπογδάνοι, η ψυχρολουσία Ευμορφίδη, τα τσουβάλια της Καρέλιας και το νερό που κόψαμε

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ