«Σήμερα υιοθετείτε τον Φουρθιώτη ως πολιτικό σας παιδί. Αναμασάτε τα λεγόμενά του» ανέφερε ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης επιστρέφοντας το γάντι στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία τον καταγγέλλει για σχέσεις συνδιαλλαγής και διαπλοκής με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών που στοχεύει εμένα και δι εμού τον πρωθυπουργό. Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Εγώ από εκεί που προέρχομαι και θα επιστρέψω υφίστανται όρια ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ήθους. Η προσπάθεια που χρησιμοποιείτε για να διασύρεται ανθρώπους ξεπερνά κάθε όριο. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο και δεν θα υιοθετήσω την τακτική αυτή. Μου μιλήσατε για τον Φουρθιώτη. Τον Φουρθιώτη δεν τον έχω δει ποτέ.

Δεν έχω δώσει συνέντευξη και δεν έχω πάρει μέρος σε εκπομπή του. Όπως θα διαπιστώσετε από τα μηνύματα που είναι προϊόν υποκλοπής και εσείς διακινείται του μιλώ στον πληθυντικό. Εχω πράγματι επικοινωνήσει μαζί του 4-5 φορές τηλεφωνικά. Στην δική μου αντίληψη όταν οποιοσδήποτε υποβάλει αναφορά θα πρέπει να λάβει απάντηση. Όχι επιλεκτική αλλά επι της ουσίας. Και στους δημοσιογράφους των δικών σας Μέσων στον ίδιο ακριβώς τόνο και τρόπο απαντώ. Στο οτιδήποτε τίθεται που αφοράν το νομοθετικό έργο ή δικά τους ζητήματα θα απαντώ. Και δεν γίνεται εν κρυπτώ. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Με μέμφεστε όχι για κάτι που εχω κάνει αλλά για την επικοινωνία. Το ένα μήνυμα είναι ευχετήριο απαντητικό και το άλλο μια απάντηση αρνητική στο αίτημα που μου τέθηκε από τον Φουρθιώτη και το σταθμό του. Από αυτά τα δύο εσείς λέτε ότι υπάρχει συνδιαλλαγή συμφέροντα και διαπλοκή. Δεν θα ακολουθήσω αυτή την τακτική. Αυτού του τύπου ο πολιτικός καιροσκοπισμός δεν ταιριάζει στην δική μου σκέψη. Δεν ζήτησα αντάλλαγμα δεν έκανα συναλλαγή, δεν φοβάμαι. Είναι όμως προβληματικό για τη δική σας θέση. Σήμερα υιοθετείτε τον Φουρθιώτη ως πολιτικό σας παιδί. Αναμασάτε τα λεγόμενά του» ανέφερε αρχικά ο υπουργός για να προσθέσει «Γιατί σήμερα στρέφεται εναντίον μας ο Φουρθιώτης; Το αίτημα που υπέβαλλε ήταν το αίτημα του σταθμού του να εκπέμπει από την Digea. Το αίτημα αυτό απερρίφθη μολονότι μέσα στην Βουλή διατυπώθηκε επιφύλαξη από την αντιπολίτευση .

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr