Πολλοί άνθρωποι τρέμουν στην ιδέα των θρίλερ κάποιοι άλλοι ωστόσο, δηλώνουν πως το συγκεκριμένο είδος ταινιών είναι το αγαπημένο τους.

Θα βλέπατε μερικά θρίλερ για 1.300 δολάρια; 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNBC, το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο Dish πρόκειται να φιλοξενήσει τον τρίτο κινηματογραφικό μαραθώνιο του Στίβεν Κίνγκ αυτό το φθινόπωρο. Για το λόγο αυτό, αναζητά έναν λάτρη των θρίλερ προκειμένου να παρακολουθήσει 13 ταινίες βασισμένες στα βιβλία του διάσημου συγγραφέα.

Kατά τη διάρκεια κάθε ταινίας, η Dish με ένα ειδικό μηχανισμό θα παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς του ατόμου. Στη συνέχεια, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για να προσδιορίσει την πιο «τρομακτική» ταινία του Στίβεν Κινγκ. Το άτομο το οποίο θα επιλεγεί προκειμένου να συμμετάσχει στην εν λόγω έρευνα, θα κληθεί να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες στο σκοτάδι, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε εκπρόσωπος της Dish. Θα του ζητηθεί επίσης, να καταγράψει εάν η εμπειρία αυτή έχει κάποιο αντίκτυπο στην ποιότητα του ύπνου του.

Σε αντάλλαγμα για να παρακολουθήσει τις 13 ταινίες, ο συμμετέχων θα λάβει το ποσό των 1.300 δολαρίων, καθώς και μια τσάντα swag αξίας 350 δολαρίων. Η Dish θα του παρέχει επίσης, το Fitbit – το μηχανισμό παρακολούθησης των καρδιακών παλμών -, τις ταινίες, κουβέρτα καθώς και ποπ κορν. Συνολικά, ο χρόνος προβολής των 13 ταινιών είναι περίπου 23 ώρες, γεγονός που σημαίνει ότι η αμοιβή των 1.300 δολάρια για την εργασία ανέρχεται σε περίπου 56 δολάρια ανά ώρα.

Ο νικητής θα πρέπει να παρακολουθήσει τις εξής ταινίες:

Carrie (1976 original or 2013 remake)

Christine

Cujo

Firestarter (1984 original or 2022)

It

It Chapter Two

Misery

The Mist

Pet Sematary

Salem’s Lot

The Shining

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να επισκεφτούν τον ιστότοπο της Dish, προκειμένου απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο και να γράψουν επίσης, μια σύντομη έκθεση παραθέτοντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κερδίσουν τον διαγωνισμό. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τέλη Σεπτεμβρίου και ο νικητής θα έχει ένα μήνα στη διάθεσή του για να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΑΔΕ: Διπλά τέλη κυκλοφορίας σε όσους «ξέχασαν» την πληρωμή

Γιατί η Παπουτσάνης πήρε το «Αρκάδι»

Ελλάδα: Ετοιμάζεται το πρώτο θερμοκήπιο που θα «καίει» υδρογόνο (pics)