Sponsored Content

Η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Ford Kuga συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των οδηγών κατακτώντας επάξια την πρώτη θέση σε ευρωπαϊκές πωλήσεις στην κατηγορία του. Στο ποιοτικό και ευρύχωρο εσωτερικό του νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει ποιοτικά και εύκολα. Τα (προαιρετικά) ειδικά αναπαυτικά καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό με την ονομασία Comfort Seat, ρυθμίζονται σε 18 κατευθύνσεις και είναι εγκεκριμένα από τον κορυφαίο οργανισμό για την υγεία της σπονδυλικής στήλης Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

Tην διαφορά του νέου Ford Kuga PHEV από τον ανταγωνισμό, όμως, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του σε οικονομία καυσίμου και αποδοτικότητα της ηλεκτρικής ενέργειας, σε επιδόσεις αλλά και σε συνολική απόδοση, μάλιστα σε κάτω από οποιεσδήποτες συνθήκες και πιθανά οδηγικά σενάρια.

Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του υβριδικού συστήματος κίνησης του νέου Kuga PHEV συνδυάζει έναν 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2.500 κυβικών που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, Η συνδυαστική απόδοση ανέρχεται σε 225 PS, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία φτάνει μέχρι και για 64 km συνδυαστικά ή 88 km μέσα στην πόλη.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων, όπως την ελευθερία κίνησης που χαρίζει ο καταξιωμένος κινητήρας βενζίνης και η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων χάρη στον προηγμένο ηλεκτροκινητήρα και τη μπαταρία υψηλής τάσης των 14,4 kWh (φορτίζει πλήρως σε 3,5 ώρες), το νέο Kuga PHEV συνιστά μια εξαιρετική λύση για κίνηση σε όλες τις συνθήκες.

Οι οδηγοί του νέου Ford Kuga PHEV μπορούν να επιλέγουν πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα προφίλ EV Auto, EV Now, EV Later και EV Charge. Όταν η μπαταρία φτάνει στο κατώτερο επίπεδο φόρτισης το Kuga αυτόματα επιστρέφει στο πρόγραμμα EV Auto συμπληρώνοντας την ισχύ του βενζινοκινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα με χρήση της ανακτημένης ενέργειας για βελτιστοποιημένη οικονομία καυσίμου.

Η μοναδική εφαρμογή FordPass αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος. Με τη βοήθεια της συγκεκριμένης εφαρμογής, συμβατής με όλα τα σύγχρονα smartphone, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε σημείο το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την εκάστοτε αυτονομία που προσφέρει. Διαθέτει επίσης τη δυνατότητα εντοπισμού του κατάλληλου σταθμού φόρτισης, ενώ ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες βοηθούν τους πελάτες να αξιοποιούν στον μέγιστο βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε «νυχτερινά» τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Το νέο Ford Kuga PHEV προσφέρει επίσης στους χρήστες του επιπλέον οφέλη όπως ελεύθερη πρόσβαση στον δακτύλιο και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης, την ίδια στιγμή που η ελάχιστη μέση κατανάλωση καυσίμου δεν ξεπερνά τα 1,2 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 τα 22 g/km.

Tο νέο Ford Kuga Plug-In Hybrid λοιπόν προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε συνδυασμό με εξαιρετική άνεση, ευχάριστη σπορ οδική συμπεριφορά, ως γνήσιο τέκνο της Ford, ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2, όλα αυτά μάλιστα με 8 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Το Ford Kuga PHEV μπορεί να γίνει άμεσα δικό σας με μηνιαίο μίσθωμα μόλις €329 μέσω του Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Plus, με επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), προκαταβολή από 20%, 8 χρόνια εγγύηση, και όφελος €2.141.

Γνωρίστε από κοντά το Ford Kuga PHEV εδώ:

https://www.ford.gr/cars/kuga

https://www.ford.gr/shop/specialist-sales/fleet