Αυτοκίνητο

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Με… Aston Martin και Ferrari οι Έλληνες

  • newsroom
aston martin15


Εκτός από τα καθημερινά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα οι Έλληνες αγοράζουν από Porsche μέχρι και Lamborghini. Το Newsauto έψαξε και βρήκε τι πουλήθηκε από δεύτερο χέρι…

Η αγορά των αυτοκινήτων στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο έχει τα… προβλήματά της, λόγω έλλειψης ημιαγωγών. Αυτοκίνητα δεν υπάρχουν για να καλύψουν τη ζήτηση, οπότε όσοι εμπλέκονται, από τον εισαγωγέα, τις αντιπροσωπίες μέχρι και τους πελάτες πρέπει να έχουν μεγάλη υπομονή – ή, εναλλακτική για καλό μεταχειρισμένο.

Αρκετά μοντέλα έχουν ημερομηνίες παράδοσης που ξεπερνούν ακόμα και τους 12 μήνες (!), γεγονός που από μόνο του δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία των επιχειρήσεων αλλά και στις ανάγκες των πελατών.

Με όσα πάντως συμβαίνουν στην παγκόσμια αγορά, οι τιμές έχουν «τσιμπήσει» προς τα πάνω και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσουν. Σίγουρα η λύση στο πρόβλημα των παραγωγών θα βάλει φρένο σε πολλά, όμως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά πότε θα συμβεί αυτό.

Αυτή η κατάσταση έχει μεταφερθεί και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Οι τιμές έχουν ανέβει σημαντικά -και εδώ- και ανάλογα με το μοντέλο η αύξηση φτάνει σε διψήφιο ποσοστιαίο νούμερο.

Και στην αγορά των μεταχειρισμένων, τα αυτοκίνητα είναι λίγα και τα καλά θα μπορούσαμε να πούμε, δυσεύρετα.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto