Αυτοκίνητο

VW: Το ID. Life θα είναι το πιο φθηνό ηλεκτρικό της μάρκας

  • newsroom


Η διάθεση της Volkswagen να κάνει την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε ένα ευρύτερο κοινό, θα πάρει «σάρκα και οστά» το 2025 με την παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του ID. Life

Το «βασικό» ηλεκτρικό της VW θα είναι ένα εντυπωσιακό για τα σημερινά δεδομένα αυτοκίνητο που θέλει να αλλάξει την κατηγορία συνολικά.

Το πρωτότυπο που παρουσίασε η VW στο Μόναχο τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον συνδυασμό της σύγχρονης αντίληψης για τη βιώσιμη κινητικότητα με τον καλαίσθητο σχεδιασμό και την απλότητα.

Η αειφορία χαρακτηρίζει το ID. Life σε κάθε σημείο του, καθώς το compact crossover που αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά το 2025, όχι μόνο κινείται με μηδενικές εκπομπές ρύπων αλλά είναι και κατασκευασμένο από φυσικές πρώτες ύλες και ανακυκλωμένα υλικά.

Όλα αυτά η εταιρεία στοχεύει να τα προσφέρει σε ένα προσιτό για κόστος για ευρύ κοινό που θέλει να μπει στο μέλλον της μετακίνησης.

Η προβλέψεις για την τιμή του ID. Life, είναι κάπου ανάμεσα στις 20 και 25 χιλιάδες ευρώ και αυτό θα είναι το σημαντικότερο ίσως χαρτί του, στη «μάχη» του να βρει κοινό που θα το προτιμήσει.

«Το ID. Life δίνει μία πρώτη εικόνα “μέσα από την κλειδαρότρυπα” των μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων μας, στο μέλλον. Η καινοτομία, η αειφορία και η διαχρονικότητα είναι τα στοιχεία που μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν», δήλωσε ο Jozef Kaban (φωτο), Επικεφαλής Σχεδιασμού στη Volkswagen που φωτογραφήθηκε μαζί με το πρωτότυπο.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto