search icon

Αγορές

ΧΑ: Συσσώρευσε τα πρόσφατα επίπεδα τιμών – Πτώση 0,65%

Αρκετοί επενδυτές πήραν τα κέρδη τους ωστόσο ο συνολικός τζίρος δείχνει ότι, οι αγοραστές υπάρχουν στα τρέχοντα επίπεδα τιμών - Goldman Sachs: Τι είπαν οι Έλληνες τραπεζίτες στο συνέδριό της

Με πτώση 0,65% κινήθηκε η Αθήνα μετά την χθεσινή υπεραπόδοση.

Η ελληνική αγορά συσσώρευσε τα πρόσφατα επίπεδα τιμών και βγήκαν αγοραστές και πωλητές – καθώς η συνολική αξία των συναλλαγών αυξήθηκε  στα 73 εκατ. ευρώ.

Αρκετοί επενδυτές πήραν τα κέρδη τους ωστόσο ο συνολικός τζίρος δείχνει ότι, οι αγοραστές υπάρχουν στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Κέρδη 0,45% για την Eurobank στα 0,4219 ευρώ με 19,5 εκατ. μετοχές. Με ράλι 6,3% υποδέχθηκε η αγορά το νέο μέτοχο  στην μετοχή της Πειραιώς στα 1,649 ευρώ. Κέρδη 1,12% για την Εθνική στα 1,3535 ευρώ. Ανοδος 1,37% για την ΔΕΗ στα 3,69 ευρώ. Ρευστοποιήσεις στην Γεκ-Τέρνα με πτώση 4,33%. Πτώση 2,23% για τον Μυτιληναίο στα 7,90 ευρώ.  Με κέρδη 3,11% η Μπέλα στα 16,60 ευρώ. Πτώση 2,16% για την Ελλάκτωρ στα 1.13 ευρώ.

Exit mobile version