Με τον Γενικό δείκτη να προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ αγοραστών και πωλητών και να βρίσκεται στις 654,36 μονάδες με άνοδο 0,4%  δεν δείχνει την πρωινή δυναμική να μπορέσει να ξεπεράσει τις 660 μονάδες κυρίως λόγω των ρευστοποιήσεων από βραχυπρόθεσμα χαρτοφυλάκια που κατοχυρώνουν τα κέρδη της ανόδου των προηγούμενων ημερών χωρίς όμως να πιέζουν δεικτοβαρείς μετοχές.

Ειδικότερα ο δείκτης Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης βρίσκεται στις 1552,54 μονάδες καταγράφοντας άνοδο 0,18% με την Aegean από την αρχη της συνεδριάσης να έχει τα περισσότερα κέρδη στα 7,14% και να ακολουθεί η Εθνική Τράπεζα με 4% και η Motor Oil με τα Ελληνικά Πετρέλαια με τις δυο αυτές μετοχές να μπαίνουν από 30/11 στον MSCI Small Cap με τα επενδυτικά χαρτοφυλάκια να τοποθετούνται ανάλογα.

Σε αρνητικό έδαφος ο ΟΤΕ με -2,89%, η Μυτιληναίος με -1,9% όπου τελικά δεν μπήκε στον MSCI με αποτέλεσμα βραχυπρόθεσμοι επενδυτές να ρευστοποιούν τις θέσεις τους στην μετοχή και ακολουθούν με αρνητικό πρόσημο η Τέρνα Ενεργειακή, ο Ελλάκτωρ, τα ΕΧΑΕ και ο Σαράντης. Μοιρασμένες οι μετοχές του 25αρη με 23 ανοδικές και 22 καθοδικές.

Στον δείκτη Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης όπου εδώ οι θετικές μετοχές υπερισχύουν ανοδικά κινούνται η ΟΤΟΕΛ με +2,98% με την μετοχή να έχει παρόμοια συμπεριφορά με την Aegean και ο ΟΛΘ, ΕΥΑΠΣ με άνοδ κοντά στο 2%. Σε αρνητικό έδαφος ΚΟΥΕΣ, CENΕR και ΙΚΤΙΝ. Με την αγορά να έχει τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει η αντίδραση από τα χαμηλά που κατέγραψε τον προηγούμενο μήνα είναι φανερό ότι αυτά τα επίπεδα των 660 μονάδων είναι δύσκολο για τους αγοραστές να τα διασπάσουν αποφασιστικά μιας και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο τζίρος να ανέβει άνω των 50 με 60 εκατομμυρίων ευρώ, νούμερο που θα σημαίνει ότι θα έχουν ενεργοποιηθεί χαρτοφυλάκια τα οποία μέχρι τώρα απείχαν από την αγορά. Ο τζίρος αυτή την στιγμή στα 27,5 εκατομμύρια ευρώ.