Μια σημαντική διάκριση για την Ebury ήρθε, για μια ακόμη φορά, από το  Bloomberg. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δίκτυο, η Ebury βρίσκεται στην 1η θέση για τις προβλέψεις της για τα νομίσματα της περιοχής της Λατινικής Αμερικής στην κατάταξη του τέταρτου τριμήνου του Bloomberg.νομίσμστα

Η Ebury κατατάχθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους για τις προβλέψεις της για επτά διαφορετικά ζεύγη νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του περουβιανού Nuevo Sol (PEN) και του κολομβιανού πέσο (COP). Είναι το δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο που η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης του Bloomberg, σχετικά με τις προβλέψεις της για τα νομίσματα της Λατινικής Αμερικής.

Σχολιάζοντας την εξασφάλιση αυτής της πρωτιάς, ο επικεφαλής του τμήματος Market Strategy της εταιρείας, Matthew Ryan, δήλωσε: «Αυτή η σπουδαία αναγνώριση από το Bloomberg μας πετυχαίνει σε μία στιγμή κατά την οποία βρίσκονται εν εξελίξει όλα τα πλάνα επέκτασής μας στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Εδώ και καιρό, δικαιωνόμαστε για την άποψη που έχουμε για τα νομίσματα της περιοχής,  άποψη που αφενός σχηματίσαμε λόγω των προβλέψεων μας για τις  τιμές των εμπορευμάτων και αφετέρου των υψηλών πραγματικών επιτοκίων των εκεί οικονομιών. Το συγκεκριμένο επίτευγμα υπογραμμίζει τέλεια τη δέσμευσή μας και την αυξανόμενη τεχνογνωσία μας στην παροχή προβλέψεων με συνέπεια και ακρίβεια για την αναπτυσσόμενη και δυναμική αγορά της Λατινικής Αμερικής».

O επικεφαλής του τμήματος Market Strategy της εταιρείας, Matthew Ryan

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών και λύσεων διεθνούς εμπορίου, προσωποποιημένα σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, με τη συγκεκριμένη αναγνώριση η Ebury ενισχύει τη θέση της ως αξιόπιστου και αποτελεσματικού συνεργάτη για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Λατινική Αμερική. Προχωρώντας, η στρατηγική της Ebury είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις ακριβέστερες αναλύσεις για την πορεία των νομισμάτων και διασφαλίζοντας ότι παρέχει λύσεις βασισμένες σε δεδομένα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Ebury διακρίθηκε για το τέταρτο τρίμηνο του 2023 για τις προβλέψεις της για την πορεία των νομισμάτων ως εξής:

#1 Λατινική Αμερική

#4 EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική)

#1 USD/PEN (νέο Sol Περού)

#2 USD/COP (Πέσο Κολομβίας)

#2 EUR/PLN (Ζλότι Πολωνίας)

#2 USD/RON (Λέου Ρουμανίας)

#2 USD/THB (Μπατ Ταϊλάνδης)

#3 USD/PLN (Ζλότι Πολωνίας)

#5 USD/BRL (Ρεάλ Βραζιλίας)

Διαβάστε ακόμη 

Αλλάζουν όλα στα τεκμήρια διαβίωσης – Έρχεται επανεξέταση και «κούρεμα»

Μία 4χρονη κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ κατακτώντας το Έβερεστ

Πρεμιέρα για το ομόλογο της Autohellas – Ξεκινά η δημόσια προσφορά

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ