Μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία της, η νέα κορεάτικη εκπομπή του Netflix, Squid Game, έχει καταφέρει να καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πολυσυζητημένη σειρά που έχει προκαλέσει φρενίτιδα με την ιδιαίτερη και – αν μη τι άλλο αμφιλεγόμενη υπόθεσή της, μόλις απέκτησε το δικό της κρυπτονόμισμα. Το SQUID όπως ονομάζεται διαπραγματεύεται στα 2,22 δολάρια. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNBC, μέσα σε μόλις 24 ώρες, σημείωσε αύξηση σχεδόν 2.400% και η κεφαλαιοποίησή του ανέρχεται σε περισσότερα από 174 εκατομμύρια δολάρια. Υπενθυμίζεται πως η προπώλησή του ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου και το κρυπτονόμισμα είχε εξαντληθεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Παρόλα αυτά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί πριν αποφασίσουν να ριχτούν στη μάχη του SQUID. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετές αναφορές από χρήστες οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να πουλήσουν το εν λόγω διακριτικό στο Pancakeswap, από τα μεγαλύτερα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια. Ακόμη, βέβαια δεν έχει γίνει σαφής ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Το SQUID είναι ένα μόνο από τα πολλά meme κρυπτονομίσματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα βάζοντας φωτιά στις αγορές χωρίς όμως, ιδιαίτερο λόγο όπως υποστηρίζουν πολλοί.

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνας ο επικεφαλής διεθνούς μελέτης για το γενετικό μυστικό αυτών που δεν αρρωσταίνουν από Covid

Το Meta… Facebook είναι γεγονός: Ο Ζούκερμπεργκ, οι αντιδράσεις και η νέα εποχή (vid)

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα