Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Δευτέρας η Wall Street, με τον βιομηχανικό δείκτη να μένει σε θετικό έδαφος, οριακά αμετάβλητος, ενώ με αρνητικό πρόσημο έκλεισαν Nasdaq και S&P 500.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε μόλις μία μονάδα στις 35.091, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,37% στις 4,483 μονάδες και o Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 0,58% στις 14.015 μονάδες.

Οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων αποτέλεσε την κύρια πηγή αστάθειας των μετοχών. Η Tyson Foods κέρδισε ενισχύθηκε 12,25%, αφού ξεπέρασε τις εκτιμήσεις στα οικονομικά αποτελέσματα. Η μετοχή της Zimmer Biomet υποχώρησε 9,17%. Η μετοχή της Meta κατέγραψε πτώση 5,14%. Η μετοχή του Netflix σημείωσε απώλειες 1,97%.

Η μετοχή της Spirit Airlines εκτινάχθηκε 17,17% μετά την ανακοίνωση της Frontier Airlines για τη συγχώνευση. Η είδηση ​​φάνηκε να τονώνει το κλίμα μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών. Οι μετοχές των United και Delta Air Lines ενισχύθηκαν 3,78% και 2,71% αντίστοιχα.

Η μετοχή της Peloton σημείωσε άνοδο 20,93% μετά τις αναφορές ότι Amazon και Nike «φλερτάρουν» με την εταιρεία ειδών γυμναστικής για πιθανή εξαγορά.

Διαβάστε περισσότερα

Το ρίσκο του Πούτιν: Οι νέες κυρώσεις και οι αντοχές της ρωσικής οικονομίας

ΑΒ Βασιλόπουλος: Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σταύρου

Σερβία: Πρόσκληση στις ελληνικές επιχειρήσεις για συνέργειες – Η «έκρηξη» στον τομέα της τεχνολογίας