search icon

Αγορές

Wall Street: Βαρίδι οι κλάδοι της κυκλικής οικονομίας – Νέο ρεκόρ ο Nasdaq

Η μετοχή των Facebook και Netflix αυξήθηκαν περισσότερο από 1% η κάθε μία. Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν και οι μετοχές των Microsoft καιAlphabet.

Σταθεροί διατηρήθηκαν οι δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, κάνοντας μία παύση από τα ράλι που κατέγραψαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones και ο S&P 500 σημείωσαν ήπια πτώση διακόπτοντας τα ανοδικά σερί έξι ημερών. Ο Dow Jones υποχώρησε 0,03% ή 10 μονάδες, στις 31.375, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,11% στις 3.911 μονάδες. Ο Nasdaq αυξήθηκε 0,3% και έφτασε στο νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ. Ο Russell 2000 αυξήθηκε 0,2% καταγράφοντας νέο ρεκόρ.

Η μετοχή των Facebook και Netflix αυξήθηκαν περισσότερο από 1% η κάθε μία. Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν και οι μετοχές των Microsoft καιAlphabet.

Οι κλάδοι της κυκλικής οικονομίας, όπου τις προηγούμενες ημέρες κατέγραφαν υψηλότερες επιδόσεις, σήμερα οδήγησαν τις απώλειες. Ο κλάδος της ενέργειας έχασε 2,4%.

Στον βιομηχανικό δείκτη, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές των UnitedHealth (+1,9%) και McDonalds (+1,8%) ενώ τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι τίτλοι των Dow Inc. (-1,4%) και American Express (-1%).

Στην αγορά εμπορευμάτων, η τιμή του πετρελαίου WTI ενισχύθηκε 0,7% στα 58,36 δολάρια ανά βαρέλι και η τιμή του χρυσού σημείωσε άνοδο 0,2% στα 1.837 δολ./oz.

Στην αγορά ομολόγων, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς κινήθηκε χαμηλότερα στο 1,16% και στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο υποχώρησε 0,5% έναντι του ευρώ στο 1,2116 δολ.

Διαβάστε περισσότερα

Κορωνοϊός: Πώς μπορώ να κάνω κι εγώ το εμβόλιο; Απαντήσεις σε 5 κρίσιμα ερωτήματα

Εντυπωσιακή ανάκαμψη της αγοράς πετρελαίου μετά από μία χρονιά «θρίλερ» – Οι λόγοι του rebound

Στον «πάγο» 3.000 πλειστηριασμοί – Τα ηχηρά ονόματα που γλιτώνουν το e-σφυρί

Exit mobile version