Η αεροπορική εταιρεία Air New Zealand φροντίζει για την ξεκούραση των επιβατών της και σύντομα, θα καθιερώσει στις πτήσεις της κρεβάτια με … κλιματιζόμενα μαξιλάρια και σκεπάσματα για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης.

Οι συγκεκριμένες θέσεις ωστόσο, δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου. Το νέο project της εταιρείας που ονομάζεται SkyNests, θα πωλείται ως ξεχωριστό προϊόν. Προς το παρόν ωστόσο, οι τιμές για αυτές τις νέες θέσεις δεν έχουν καθοριστεί.

«Χρειάστηκαν τουλάχιστον, 170.000 ώρες σχεδίασης, μικρές και μεγάλες αλλαγές, συνεχείς τροποποιήσεις καθώς και μηχανολογικά επιτεύγματα για να φτάσουμε εκεί που είμαστε», υποστηρίζει η Λεάν Τζιράτι, υπεύθυνη πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία παγκόσμια πρωτοπορία.

Η Air New Zealand διαθέτει εδώ και καιρό, την υπηρεσία SkyCouch – επιτρέπει στους επιβάτες να επεκτείνουν ειδικά σχεδιασμένα υποπόδια και από τα τρία καθίσματα σε μια οικονομική σειρά, για να διευρύνουν αποτελεσματικά αυτά τα καθίσματα και να μετατρέψουν τις θέσεις τους σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι εξαιρετικά δημοφιλής κυρίως, για οικογένειες.

Σε αντίθεση με το SkyCouch, στο SkyNest, το στρώμα θα είναι πιο παχύ, καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένο για να χρησιμεύει ως κρεβάτι. Το νέο αυτό project θα τεθεί σε λειτουργία το 2024 σε αεροσκάφη που θα εξυπηρετούν απευθείας δρομολόγια μεγάλων πτήσεων της Air New Zealand.

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνες εφοπλιστές: Έσπασαν το φράγμα των $3 δισ. για αγορές πλοίων

Pacha Group: Από την Ιμπιζα στη Μύκονο με τρία projects (pic)

Πώς θα πάρετε επιχορήγηση (μη επιστρεπτέα) για να αναβαθμίσετε τις ψηφιακές υποδομές σας