Νέο ράλι για το Βitcoin, το οποίο καταγράφει κέρδη που αγγίζουν τα 40.000 δολάρια, μετά τις πληροφορίες για πιθανή συμμετοχή της Amazon στα κρυπτονομίσματα. Συγκεκριμένα ενισχύθηκε κατά 15% στα $39.681 ενώ λίγο αργότερα η άνοδος του περιορίστηκε στα $38.600.

Την περασμένη εβδομάδα η Amazon δημοσίευσε μια θέση εργασίας για προϊστάμενο για τα ψηφιακά νομίσματα προκαλώντας έτσι εικασίες πως η Amazon ενδέχεται να δεχτεί τα κρυπτονομίσματα στις συναλλαγές της. Αυτή η εξέλιξη έρχεται να προστεθεί και στην πρόσφατη υποστήριξη που δέχτηκε το bitcoin και από άλλους επιχειρηματίες. Ο διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey, ο διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Ελον Μασκ και η Cathie Wood της ARK Invest μίλησαν για το bitcoin κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου bitcoin με τον τίτλο “The B-word”.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τo ράλι του Bitcoin έδωσε ώθηση και στα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα με το Ether να ενισχύεται κατά 5,9% πάνω από τα $2.299,55. Ολόκληρη η αγορά κρυπτονομισμάτων, πρόσθεσε πάνω από $114 δισ. μέσα σε 24 ώρες σύμφωνα με δεδομένα από το Coinmarketcap.com.

Διαβάστε ακόμη:

Κατώτατος μισθός: Πώς φτάσαμε στην χρυσή τομή της αύξησης 2%

Ηλεκτρονική Αθηνών – Βγαίνουν στο σφυρί τα τελευταία… 36.877 «ιμάτιά» της

Airbnb για πισίνες: Tο νέο trend που ανέδειξε ο κορωνοϊός – Ζευγάρι έβγαλε $111.000 σε έναν χρόνο