Με ανάρτησή του στο Twitter, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της δημοφιλούς ψηφιακής πλατφόρμας, Τζακ Ντόρσεϊ, αποκάλυψε έναν αριθμό.

Συγκεκριμένα, «πόσταρε» απλώς τον 6ψήφιο αριθμό 705742 χωρίς ωστόσο, να προσθέσει κάτι παραπάνω. Με τον τρόπο αυτό, όπως ήταν άλλωστε λογικό, προκάλεσε φρενίτιδα στους οπαδούς του αφού τους έκανε να αναρωτιούνται για το τι ακριβώς εννοούσε με το μυστηριώδες tweet του.

Ορισμένοι πάντως, υποστηρίζουν πως ο εν λόγω αριθμός κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τα ψηφιακά νομίσματα. «Στόχος τιμών #BTC;» ρώτησε ένας από τους ακολούθους τους αναφερόμενος στο μέλλον του Bitcoin, σε μια προσπάθεια να εκμαιεύσει τι ήταν αυτό που ήθελε να πει ο CEO του Twitter.

Πράγματι, είναι γεγονός πως ο Ντόρσεϊ παρακολουθεί στενά την αγορά κρυπτογράφησης και έχει κάνει αρκετά «τιτιβίσματα» για το συγκεκριμένο ζήτημα. Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα, ανακοίνωσε πως η Square Inc., στην οποία είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος, θα επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός ψηφιακού πορτοφολιού το οποίο και «θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με το κοινό».

Διαβάστε ακόμη

Ανατιμήσεις 10% – 30% σε προϊόντα λόγω αύξησης της τιμής ρεύματος

Δουλειές με κάρτες, δουλειές με ομόλογα και… όμορφες δουλειές – μόνο ΠΑΣΟΚ!

ΤΕΞΑΠΡΕΤ: «Θρίλερ» με το βιομηχανικό συγκρότημα στο Καλοχώρι