search icon

Bloomberg

Τζέιμι Ντίμον: Πούλησε μετοχές της JPMorgan αξίας $150 εκατ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan είχε δηλώσει πέρυσι ότι θα αρχίσει να πουλάει μετοχές για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της τράπεζας, πριν από 18 χρόνια

Μετοχές της JPMorgan αξίας 150 εκατ. δολαρίων πούλησε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Τζέιμι Ντίμον, και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με την καταχώρηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, ο Τζέιμι Ντίμον και η οικογένειά του πούλησαν περίπου 822.000 μετοχές σε μια σειρά από συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (22/2).

Ο διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan είχε δηλώσει πέρυσι ότι θα αρχίσει να πουλάει μετοχές για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της τράπεζας, πριν από 18 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Τζέιμι Ντίμον σχεδίαζε να πουλήσει 1 εκατ. μετοχές, σύμφωνα με τους όρους ενός σχεδίου διαπραγμάτευσης μετοχών. Μετά τις χθεσινές πωλήσεις, ο ίδιος και η οικογένειά του κατέχουν περίπου 7,7 εκατ. μετοχές της JPMorgan.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, εκπρόσωπος της τράπεζας αρνήθηκε να κάνει περισσότερα σχόλια. Την περσινή χρονιά η μετοχή της JPMorgan σημείωσε άνοδο 27%, μετά και τη συμφωνία της με τη First Republic Bank. Αυτήν την ώρα η μετοχή της τράπεζας κερδίζει 0,4%.

Διαβάστε ακόμη

Υπερκάλυψη με σημαντική συμμετοχή ιδιωτών για το ομόλογο της INTRALOT

Σε ποια χώρα πεθαίνουν 80.000 άνθρωποι από την ατμοσφαιρική ρύπανση

EY – Επιχειρηματίας της χρονιάς 2023: Ποιοι διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

 

Exit mobile version