Διεθνή

Daimler: Αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα ετήσια κέρδη

  • newsroom


Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη του έτους προχώρησε η Daimler AG, καθώς τα καθαρά κέρδη α’ τριμήνου διπλασιάστηκαν. Η κατασκευάστρια εταιρεία των Mercedez-Benz αναμένει ότι τα προ φόρων και τόκων κέρδη και τα έσοδα θα αυξηθούν σημαντικά φέτος, ενώ στην προηγούμενη πρόβλεψλη της έκανε λόγο για μικρή αύξηση των ΕΒΙΤ. Τα καθαρά […]

Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη του έτους προχώρησε η Daimler AG, καθώς τα καθαρά κέρδη α’ τριμήνου διπλασιάστηκαν.

Η κατασκευάστρια εταιρεία των Mercedez-Benz αναμένει ότι τα προ φόρων και τόκων κέρδη και τα έσοδα θα αυξηθούν σημαντικά φέτος, ενώ στην προηγούμενη πρόβλεψλη της έκανε λόγο για μικρή αύξηση των ΕΒΙΤ.

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 2,71 δισ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου από τα 1,35 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 11% στα 38,8 δισ. ευρώ. Τα κέρδη ανά μετοχή 2,53 ευρώ, ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων για 2,22 ευρώ.

Οι δραστηριότητες αυτοκινήτου της Mercedes πέτυχαν ισχυρή αύξηση των κερδών, βοηθούμενες και από την αύξηση των πωλήσεων της νέας σειράς E-Class και των SUV.

Απόρρητο Απόρρητο