Έπειτα από έξι χρόνια γάμου, ο γιος τους δεν τους έχουν δώσει ένα εγγονάκι. Αυτός είναι ο λόγος που δύο γονείς στην Ινδία κατέθεσαν αγωγή κατά του μοναχογιού τους και της συζύγου του!

Ο Sanjeev και η Sadhana Prasad, 61 και 57 ετών αντίστοιχα, ισχυρίζονται ότι χρησιμοποίησαν όλες τους τις οικονομίες για να μεγαλώσουν τον γιο τους, πλήρωσαν για να σπουδάσει πιλότος αλλά και για τον πολυτελή γάμο του.

Και τώρα, απαιτούν αποζημίωση σχεδόν 650.000 δολαρίων (625.000 ευρώ) εάν δεν τους δώσει ένα εγγόνι μέσα στον επόμενο χρόνο.

Οι γονείς στηρίζουν την αγωγή τους στην «πνευματική κακοποίηση» την οποία ισχυρίζονται ότι υφίστανται.

Ο Prasad εξηγεί ότι ξόδεψε όλα του τα χρήματα για τον γιο του, στέλνοντάς τον στις ΗΠΑ το 2006 για να εκπαιδευτεί ως πιλότος, με κόστος 65.000 δολαρίων.

Εκείνος επέστρεψε στην Ινδία το 2007, αλλά έχασε τη δουλειά του και έτσι η οικογένειά του αναγκάστηκε να τον στηρίξει οικονομικά για άλλα δύο χρόνια, όπως λέει το BBC, επικαλούμενο τους Times of India.

Ο 35χρονος σήμερα Shrey Sagar τελικά βρήκε δουλειά ως πιλότος. Οι γονείς του κανόνισαν τον γάμο του με την 31χρονη σήμερα Shubhangi Sinha το 2016, με την ελπίδα ότι θα τους έδινε «ένα εγγόνι για να παίζουν» στα γηρατειά τους.

Οι γονείς ισχυρίζονται ότι πλήρωσαν για τη δεξίωση του γάμου σε 5στερο ξενοδοχείο, ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων και το ταξίδι του μέλιτος στο εξωτερικό.

«Ο γιος μου είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, αλλά ακόμα δεν σχεδιάζουν να κάνουν παιδί», λέει ο Prasad. «Τουλάχιστον, εάν είχαμε ένα εγγόνι να περνάμε τον χρόνο μας, ο πόνος μας θα ήταν πιο ανεκτός».

Ο δικηγόρος του ζευγαριού λέει ότι ζήτησαν τα χρήματα λόγω της «πνευματικής βιαιότητας». «Είναι το όνειρο κάθε γονιού να γίνει παππούς. Περίμεναν πολλά χρόνια για να γίνουν παππούδες», εξηγεί.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 17 Μαΐου, ενώ ο γιος και η σύζυγός του δεν έχουν σχολιάσει.

Διαβάστε επίσης:

Η ντροπή της Ακρόπολης (και της Μυκόνου), οι φήμες για ΙΝΤΡΑΚΑΤ και BC Partners, ο Κούτρας και η Αττική Οδός, ο Καμπάς και η ντρίπλα του Τσαμάζ

Τράπεζες: Πόσο εκτεθειμένες είναι σε Ρωσία και Ουκρανία – Πώς ο πόλεμος επηρεάζει τη διεθνή τους παρουσία

Συνεχίζει ανοδικά για τρίτη ημέρα το πετρέλαιο – Περιορίζουν τα κέρδη οι φόβοι για ύφεση