Ένας νεκρός και 21 τραυματίες, εκ των οποίων 8 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός επεισοδίου με πυροβολισμούς στο τέλος της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl  από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε πως ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 21 νοσηλεύονται τραυματισμένοι. Εξ αυτών, η κατάσταση oκτώ τραυματιών χαρακτηρίζεται «κρίσιμη», πέντε νοσηλεύονται σε «σοβαρή κατάσταση».

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι ενημέρωσε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Kansas City Chiefs – συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και λοιπού προσωπικού – είναι ασφαλή.

Η τοπική αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε πως τρεις ύποπτοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα, προσήχθησαν και ανακρίνονται.

Σε βίντεο που έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται η ηρωική προσπάθεια οπαδών των Κάσνας Σίτι να αφοπλίσουν τον έναν από τους δύο ένοπλους και να βοηθήσει τις αρχές στη σύλληψή του. Στο ίδιο βίντεο φαίνεται και η σύλληψη του δεύτερου ενόπλου από την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη

Τρεις «χρησμοί» για την Ελλάδα κρίνουν τα σχέδια για παροχές

Ο ηγέτης (κάθε 100 χρόνια) και ο Ελλην Σάντσεθ, ο κοντός Ηρακλής, ο Ιταλός καυγατζής και το ελληνικό λόμπι του Wharton Business School

Εθνική Τράπεζα: Από το «δύσκολο» 2019 στο σήμερα του… placement – Το ταξίδι μετασχηματισμού της τράπεζας την τελευταία 5ετία

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ