Μάλλον απαισιοδοξία προκαλεί στους χρήστες του Twitter το feed της νέας CEO της πλατφόρμας Λίντα Γιακαρίνο.

Μεταξύ των λογαριασμών που ακολουθεί, θα βρει κανείς έναν μακρύ κατάλογο ακροδεξιών accounts, μελών της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ και γνωστούς υποστηρικτές της ακροδεξιάς αμερικανικής ιδεολογίας MAGA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλον Μασκ δήλωσε στις αρχές του Μαΐου, ότι θα παραχωρήσει τη θέση του στη Λίντα Γιακαρίνο, στέλεχος της NBCUniversal.

Άλλα πολιτικά πρόσωπα που ακολουθεί η Γιακαρίνο είναι ο Ρον ΝτεΣάντις, ο Τιμ Σκοτ, ο Μάικ Πομπέο αλλά και δημοσιογράφοι του συντηρητικού Fox.

Οι παραπάνω λογαριασμοί είναι οι λιγότερο «ανησυχητικοί» σε σύγκριση με άλλους που ακολουθεί. Μεταξύ άλλων, θα δει κανείς αντι-ΛΟΑΤΚΙ λογαριασμούς, άτομα που διατυπώνουν θεωρίες συνωμοσίας τύπου QAnon, αλλά και χρήστες που μιλούν ακόμα για νοθεία στις εκλογές του 2020, υποστηρίζοντας ότι ο Τραμπ νίκησε.

Ενδεικτικό είναι ότι ακόμη και λογαριασμοί ακροδεξιών χαμηλότερου προφίλ έχουν τραβήξει την προσοχή της Γιακαρίνο όπως ο «The Cali Conservative», ένας λογαριασμό υπέρ του Τραμπ που κάνει αναδημοσιεύσεις της εκπομπής InfoWars που παρουσιάζει ο ακροδεξιός, Άλεξ Τζόουνς. Ένας άλλος ακροδεξιός λογαριασμός, ο «redwhite&blue4ever» βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησε ο «πόλεμος» τιμών και στο γάλα – Πού βλέπουν ήδη αυξήσεις 15%

NYT: Η Ουκρανία πίσω από την επίθεση με drones εναντίον του Κρεμλίνου

Κίνα: Αύξηση 9,5% στις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ και των κρατών της CELAC

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ