Διεθνή

Megxit: Πώς τριπλασιάστηκε η περιουσία των Χάρι και Μέγκαν

  • newsroom


H Μαρκλ και ο Πρίγκιπας είχαν έτοιμο οικονομικό πλάνο το οποίο τους έκανε πλουσιότερους

Πριν από τον γάμο τους, η Μέγκαν Μαρκλ είχε περιουσία που πλησίαζε στα 4.210.000 ευρώ.

Aντίστοιχα, ο Πρίγκιπας Χάρι είχε 16,84 εκατομμύρια, με τον κύριο όγκο να αφορά αποταμιευτικό λογαριασμό που του είχε αφήσει η μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Με το Megxit, το ζευγάρι εγκατέλειψε και όσα αφορούν την περιουσία του Παλατιού.

Με λίγα λόγια λόγια, ο Χάρι άφησε πίσω 6.000.000 ευρώ, ετησίως. Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε χρήματα για να στήσει το νέο σπιτικό της οικογένειας στις ΗΠΑ, αλλά έπρεπε να βρει δουλειά για να μπορεί να συνεχίσει να είναι ο bread winner. Βρήκε δουλειά ως life coach, ενώ μαζί με τη σύζυγό του υπέγραψαν συμβόλαιο για podcast με το Spotify για τρία χρόνια και 15.160.000 ευρώ και με το Netflix για 84.200.000 ευρώ που αφορά σειρά παραγωγών.

Ταυτόχρονα, μαζί συνέχισαν το φιλανθρωπικό και ακτιβιστικό τους έργο.

Σήμερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Celebrity Net Worth, η κοινή περιουσία του Χάρι και της Μέγκαν φτάνει πια τα 50.520.000 ευρώ.

Στις αρχές του Ιουλίου έγινε γνωστό πως η Μαρκλ συμφώνησε (έναντι αδράς αμοιβής) να γράψει και για τη ζωή της στο Παλάτι, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι θα γράψει σχετικό βιβλίο και ο Χάρι – εννοείται πως πρόκειται για deal που θα τους αποδώσει εκατομμύρια.

Το Daily Beast έγραψε πως οι δυο τους είχαν αρχίσει τις διαδικασίες που θα τους έκαναν εκατομμυριούχους, μετά την έξοδό τους από το Μπάκιγχαμ, χρόνια πριν πουν το “αντίο”.

Και κάπως έτσι, ίσως εξηγούνται όλα

Διαβάστε ακόμη: 

Self test: Πρόστιμο σε εργαζόμενους που δεν δηλώνουν το αποτέλεσμα – Το ΦΕΚ με τις νέες αποφάσεις

Η πανδημία εκτόξευσε τις τιμές ακινήτων σε Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο (πίνακες)

Πλειστηριασμοί: Τι έγινε με τη Village Roadshow και τα «ιμάτια» της ΗΛΕΑΘ