Διεθνή

Netflix: Ανοίγει eshop με προϊόντα που βασίζονται στις δημοφιλείς σειρές του

  • newsroom


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορεί κανείς να βρει είδη ένδυσης, συλλεκτικά αντικείμενα και άλλα προϊόντα που έχουν σχέση με δημοφιλή προγράμματα

Στη δημιουργία eshop, στο οποίο θα μπορεί κανείς να βρει είδη ένδυσης, συλλεκτικά αντικείμενα και άλλα προϊόντα που έχουν σχέση με τα κορυφαία του προγράμματα, προχωρά το Netflix.

Όπως αναφέρει το Reuters, το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ονομάζεται Netflix.shop και θα διαθέτει προϊόντα περιορισμένης έκδοσης, εκτός από εκείνα που θα διατίθενται σε καταστήματα λιανικής πώλησης μέσω συνεργατών.

Το eshop θα είναι αρχικά διαθέσιμο στις ΗΠΑ, ενώ τους επόμενους μήνες θα αρχίσει να επεκτείνεται και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με το Reuters, τα προϊόντα που θα λανσάρει η εταιρεία αυτόν τον μήνα περιλαμβάνουν ρούχα streetwear και φιγούρες που βασίζονται μεταξύ άλλων στις σειρές «Eden» και «Yasuke». Επίσης, η Netflix σκοπεύει να κυκλοφορήσει και αποκλειστικά προϊόντα για τις σειρές «The Witcher» και «Stranger Things».

Η είδηση για τη δημιουργία eshop από τη Netflix έρχεται σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός στις πλατφόρμες streaming αυξάνεται όλο και περισσότερο, καθώς οι εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα αυξάνονται διαρκώς.

Διαβάστε ακόμη

Η ελληνόκτητη ναυτιλία στρατηγικό κεφάλαιο για την ευρωπαϊκή οικονομία

Η κατάρρευση των κορυφαίων της μόδας: Μiss Raxevsky – Kathy Heyndels στην πασαρέλα της χρεοκοπίας

Peugeot – Citroen: Δίωξη για απάτη με τους κινητήρες diesel