Το Instagram «παγώνει» τις αλλαγές που σχεδίαζε προκειμένου να μετατρέψει – όπως, είχε αφήσει να εννοηθεί η διοίκηση της εταιρείας – το Instagram σε «νέο TikTok».

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα έδινε στο εξής, μεγαλύτερη έμφαση στα βίντεο και όχι στις φωτογραφίες όπως, μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Παρόλα αυτά, δεκάδες celebrities και γνωστοί influencers, μεταξύ αυτών και οι αδελφές Καρντάσιαν, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους αναφορικά με τα νέα σχέδια της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, τόσο η Κιμ Καρντάσιαν όσο και η μικρότερη αδελφή της, Κάιλι Τζένερ, έγραψαν στο story τους: «Κάντε το Instagram, Instagram ξανά. Σταμάτα να προσπαθείς να γίνεις Tik Tok, θέλω απλώς να βλέπω τις φωτογραφίες των φίλων μου».

Έπειτα από την έντονη κριτική που του ασκήθηκε τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με το γεγονός ότι το Instagram προσπαθεί να μιμηθεί στον τρόπο λειτουργίας του το TikTok, ο τεχνολογικός κολοσσός με νέα ανακοίνωσή του την Πέμπτη δήλωσε, πως αποσύρει ορισμένες από τις πρόσφατα ανακοινωθείσες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης πλήρους οθόνης της εφαρμογής.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσερί, πρόσθεσε ότι η πλατφόρμα θα μειώσει τον αριθμό των προτεινόμενων αναρτήσεων αφού οι χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για την προώθηση περιεχομένου από λογαριασμούς που δεν ακολουθούν. «Χαίρομαι που ρισκάραμε – αν δεν αποτυγχάνουμε κάθε τόσο, δεν σκεφτόμαστε αρκετά μεγάλα ή αρκετά τολμηρά», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BusinessInsider. 

Διαβάστε ακόμα

Σε υψηλό διμήνου η μετοχή της ΔΕΗ – Επιστρέφει στα 6 ευρώ

Ελλάδα – Σαουδική Αραβία: Οι 17+1 συμφωνίες των 4 δισ. ευρώ είναι μόνο η αρχή (pics)

Αυτό είναι το τιμολόγιο ρεύματος που θα πληρώσουν για τον Aύγουστο οι καταναλωτές