Το υπερπολυτελές σκάφος Privacy το οποίο ανήκει στον Τάιγκερ Γουντς αξίζει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει πέντε καμπίνες, τέσσερα δωμάτια για τα μέλη του πληρώματος, γυμναστήριο, υδρομασάζ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Παράλληλα, χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις του Γουντς. Ο 14 φορές πρωταθλητής του γκολφ με καθαρή αξία που αγγίζει τα 700 εκατομμύρια δολάρια δεν ταξιδεύει με το συγκεκριμένο γιοτ μόνο όταν κάνει διακοπές.

Το Privacy φιλοξενεί τον διάσημο αθλητή και κατά τη διάρκεια των αγώνων του. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, η διαμονή στο σκάφος προσφέρει δεκάδες πλεονεκτήματα. Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί το καταφύγιό του έπειτα από κάθε αγώνα, ο Γουντς δεν χρειάζεται να ξοδεύει τον πολύτιμο χρόνο του όντας κολλημένος στην κίνηση μέχρι να φτάσει στα γήπεδα.

Σημειώνεται πως στο υπερπολυτελές σκάφος μπορεί κανείς να βρει μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα προπόνησης. Το «εν πλω γυμναστήριο του Γουντς» είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής (διάδρομοι, στατικά ποδήλατα, βάρη). Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα επισημαίνει το therichest.com, τα έξοδα συντήρησης του συγκεκριμένου σκάφους μπορεί να φτάνουν τα έως και 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. 

Διαβάστε ακόμη

Πρόβλεψη για έσοδα 20 δισ. ευρώ από τον τουρισμό το 2022

O γάμος της Κέας, οι γαμπροί της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ο λοχαγός του Σαράντη και οι greek business του Άμπου Ντάμπι 

Εφορία – Κατασχέσεις: Πότε επιστρέφονται χρήματα που έχουν δεσμευτεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς