Διεθνή

«Τέλος» οι δωρεάν ειδήσεις στο Reuters.com

  • newsroom


To Reuters ξεκινά να χρεώνει τους αναγνώστες του

Συνδρομητικό πρόκειται να γίνει το πρόσφατα ανανεωμένο Reuters.com ως μέρος μιας ευρείας πρωτοβουλίας, αναζητώντας τρόπους να τονώσει τα έσοδα από την ψηφιακή ανάγνωση ειδήσεων.

Ο διάσημος ειδησεογραφικός ιστότοπος ελπίζει να προσελκύσει επαγγελματικό κοινό που είναι διατεθειμένο να πληρώνει 34,99 δολάρια ανά μήνα ενώ όσοι δεν επιλέξουν την συνδρομή θα μπορούν να βλέπουν έως πέντε άρθρα τον μήνα.

Το Reuters ακολουθώντας τους ανταγωνιστές του θα αρχίσει να χρεώνει για το premium περιεχόμενο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, το Bloomberg που κοστίζει επίσης 34,99 δολάρια τον μήνα και η Wall Street Journal που χρεώνει 38,99 δολάρια.

Ακόμη δεν έχουν γίνει οι ανακοινώσεις για το πότε θα αρχίσει να ισχύει η συνδρομητική χρέωση, πάντως στελέχη χαρακτήριζαν την κίνηση ως «τον μεγαλύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό του Reuters την τελευταία δεκαετία».

Το νέο reuters.com θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες, όπως κάνει μέχρι σήμερα, ενώ στο σχεδιασμό υπάρχει και το λανσάρισμα newsletters μόνο για συνδρομητές.

Διαβάστε ακόμα

Φορολογικές δηλώσεις: Ο νέος κωδικός στο Ε1 που θα σβήνει τεκμήρια και πρόστιμα στις αποδείξεις

Το (πικρό) στόρι του Ναυαγίου της Ζακύνθου με 4.000 επισκέπτες τη μέρα και χωρίς οδό διαφυγής

Tα ελληνικά POS μαγνήτης για εταιρείες – μεγαθήρια στις υπηρεσίες πληρωμών

 

Απόρρητο Απόρρητο