Ο μεγιστάνας της μόδας Τομ Φορντ αγόρασε μια μοντέρνα έπαυλη στο Παλμ Μπιτς έναντι του ποσού των 51 εκατομμύριων δολαρίων, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Η εν λόγω αγοραπωλησία πραγματοποιείται μόλις λίγους μήνες αφότου ο Τομ Φορντ αποφάσισε να πουλήσει την εταιρεία μόδας του στην Estée Lauder με μία συμφωνία αξίας 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Υπενθυμίζεται πως ο Τομ Φορντ, ο οποίος κατάγεται από το Τέξας, είναι πρώην δημιουργικός διευθυντής της Gucci και σκηνοθέτης των «A Single Man» και «Nocturnal Animals»

Ο πρώην ιδιοκτήτης της έπαυλης φέρεται να είναι ο Ρομπ Χέιβερτ, ιδρυτής και διευθύνων εταίρος της εταιρείας private equity Motive Partners. Ο Χέιβερτ αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι για 35,75 εκατομμύρια δολάρια το 2021. Σύμφωνα με την PropertyShark, το ακίνητο διαθέτει μεγάλη εξωτερική πισίνα.

Ο αρχιτέκτονας του σπιτιού, Ντάνιελ Κάχαν των Smith and Moore Architects, κέρδισε το βραβείο για το σχεδιασμό του συγκεκριμένου ακινήτου από το Preservation Foundation of Palm Beach το 2019.

Διαβάστε ακόμη:

«Κλωστήρια Πλεκτήρια Αθηνών»: Το σφυρί για το ακίνητο στην Πάρνηθα και το θρίλερ για την τιμή (pics)

Τι συνέβη όταν 1.250 φιάλες Μαυροδάφνης παλαίωσαν για 3 χρόνια σε αμφορείς, δεξαμενές νερού και στο βυθό της θάλασσας στην Κεφαλλονιά

Τelecoms: Ίντερνετ και σήμα στο μετρό αλλά και ψηφιακό μητρώο υποδομών φέρνει το 2023 (γραφήματα)