Το kariera.gr αυτόν τον Δεκέμβριο διοργανώνει το Developers:Day, ένα career event για την απασχόληση στους τομείς της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, που απέσπασε ως καινοτομία το Gold βραβείο στα Event Awards 2020.

Η εκδήλωση, έπειτα από τριάμισι συνεχή χρόνια που διεξαγόταν online, αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου με φυσική παρουσία στον Πολυχώρο Δαΐς (Αθήνα) από τις 10:00 έως τις 18:00. Η είσοδος στους επισκέπτες στο Developers:Day #PhysicalEdition είναι δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση να κάνουν εγγραφή, πατώντας εδώ.

Θέτοντας ως προτεραιότητα την ανάδειξη ταλαντούχων Developers και Software Engineers διαφόρων ειδικοτήτων της χώρας μας, το kariera.gr έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ προγραμματιστών και Εργοδοτών, για άμεση και επιτυχημένη στελέχωση. Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

-να περάσουν από 1:1 συνεντεύξεις εργασίας με δεκάδες IT Recruiters,
-να κάνουν networking δια ζώσης με κορυφαίες εταιρείες Τεχνολογίας που προσλαμβάνουν ενεργά κατά την τρέχουσα περίοδο,
-καθώς και να παρακολουθήσουν ομιλίες και workshops από ειδικούς του κλάδου για Νέες Τεχνολογίες, σε θεματικές που αφορούν: AI, product development life cycle, latest industry trends, testing pyramid κ.ά.

Παράλληλα, οι εταιρείες Τεχνολογίας που θα δώσουν το παρών, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρόνο στη διαδικασία πρόσληψης στελεχών μέσα από τη γνωριμία τους με υποψήφιους, να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους το Employer Brand τους, να αναδείξουν τους ανθρώπους και τις τεχνολογίες τους, αλλά και να δημιουργήσουν νέες επαφές με εξαίρετους επαγγελματίες του κλάδου.