Εξαντλήθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις για τα πρώτα 21 δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής από εξειδικευμένα στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το διάστημα 3-23 Μαρτίου 2023.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΥΠΑ, μετά την τεράστια ανταπόκριση των πολιτών θα ακολουθήσουν επιπλέον εργαστήρια τον Απρίλιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής αποτελούν μια νέα καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/workshops.

Στο κάθε εργαστήριο, διάρκειας δύο ωρών, υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα θα παραμένει ανοιχτή, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους, μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού και της κατάλληλης προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Διαβάστε ακόμη

Societe Generale: Η ΕΚΤ δεν θα πατήσει φρένο στα επιτόκια λόγω Credit Suisse

Κομισιόν: Πράσινη ενέργεια made in the EU – Αυτές είναι οι προτάσεις

Γιατί είναι σπουδαίος ο πίνακας “Οι Γυναίκες του Αλγερίου (Version Ο)” του Πάμπλο Πικάσο των 179 εκατ. δολαρίων