search icon

Εργασιακά

ΕΟΔΥ: Προσλαμβάνει γιατρούς – Ολόκληρη η προκήρυξη

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να ενισχύσουν τη λειτουργία της Διεύθυνσης Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης για Λοιμώδη Νοσήματα στο πλαίσιο της αντιμετώπισης πιθανών ύποπτων κρουσμάτων του κορωνοϊού

Τη σύναψη 4 συμβάσεων έργου ΠΕ Ιατρών στο πλαίσιο αντιμετώπισης κρουσμάτων του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να ενισχύσουν τη λειτουργία της Διεύθυνσης Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης για Λοιμώδη Νοσήματα στο πλαίσιο της αντιμετώπισης πιθανών ύποπτων κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Η τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022.

Οι θέσεις στον ΕΟΔΥ

Τα Προσόντα Πρόσληψης

Α1. ΠΕ Ιατροί με εξειδίκευση στη Λοιμωξιολογία, ή ελλείψει αυτών τεσσάρων (4) ΠΕ Ιατρών με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο “Λοιμώξεις” ή “Επιδημιολογία” ή ελλείψει αυτών τεσσάρων (4) ΠΕ Ιατρών με οποιαδήποτε ειδικότητα ή άνευ ειδικότητας

Τα Υποχρεωτικά Προσόντα

Τα Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) από την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 09:00 π.μ.. Η υποβολή μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή το διαδικτυακό τόπο www.gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ (Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση για τις θέσεις ΕΔΩ.

 

Exit mobile version