Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

Πέτσας: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ήξερε το δήθεν σχέδιό του για μείωση των πλεονασμάτων

  • newsroom


«Το δήθεν ‘’σχέδιο’’ μείωσης των υπερβολικών πλεονασμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το γνώριζε κανείς στην Ευρώπη» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τα πρωτογενή πλεονάσματα βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας κόντρας μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο και της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού της ΔΕΘ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγορεί την κυβέρνηση για τα πρωτογενή πλεονάσματα, λέγοντας ότι «το δήθεν “σχέδιο” μείωσης των υπερβολικών πλεονασμάτων που υπέγραψαν ήταν “κρυφό”: δεν το γνώριζε κανείς στην Ευρώπη!».

Όπως αναφέρει, ο ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες ημέρες «διαβεβαίωνε ότι είχε δήθεν πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Τώρα ανακάλυψε ότι το είχε “δρομολογήσει” και ότι ήταν “ρεαλιστική προοπτική|.

«Όσο για τα υπόλοιπα, κατανοούμε την αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως λέει ο λαός μας, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», καταλήγει ο κ. Πέτσας.

Αναλυτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

«Πριν από λίγες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωνε ότι είχε δήθεν πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Τώρα ανακάλυψε ότι το είχε «δρομολογήσει» και ότι ήταν «ρεαλιστική προοπτική».

Το δήθεν «σχέδιο» μείωσης των υπερβολικών πλεονασμάτων που οι ίδιοι υπέγραψαν, ήταν «κρυφό»: δεν το γνώριζε κανείς στην Ευρώπη! Όσο για τα υπόλοιπα, κατανοούμε την αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως λέει ο λαός μας, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

Απόρρητο Απόρρητο