Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

Στουρνάρας στον εισαγγελέα: Ο Πολάκης με κατέγραψε χωρίς τη συναίνεσή μου

  • newsroom


Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κατέθετε επί δίωρο στον εισαγγελέα για την καταγραφή της συνομιλίας του με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου ΘΕΜΑτος για το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε ο υπουργός από την Attica Bank

Για καταγραφή της συνομιλίας από τον Παύλο Πολάκη και μάλιστα χωρίς τη συναίνεσή του, κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον αρμόδιο εισαγγελέα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας κλήθηκε από τον εισαγγελέα να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται μετά τις αποκαλύψεις ότι o αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε καταγράψει συνομιλία του με τον κ. Στουρνάρα, την οποία είχε μαζί του μετά τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» για το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε από την τράπεζα Attica Bank.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στουρνάρας, που κατέθετε επί δυο περίπου ώρα στις αρμόδιες εισαγγελείς αρχές, φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του πως ο κ. Πολάκης κατέγραψε τη συνομιλία τους, κάτι το οποίο, όπως φέρεται να είπε, προκύπτει από τα εξής αντικειμενικά περιστατικά:

Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr