Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

Τζάκρη: Η κριτική Φίλη για την ΕΡΤ μάλλον έχει πολιτική σκοπιμότητα

  • newsroom


«Ο κ. Φίλης βρίσκεται κοντά στην ομάδα των 53 και σκέπτομαι ότι η κριτική του έχει κάποια σκοπιμότητα να αποτελεί δομή εσωκομματικής αντιπολίτευσης» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι η κατάσταση στην ΕΡΤ έχει βελτιωθεί σημαντικά «γιατί είναι υποχρεώσή μας προς τους πολίτες» εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Ερωτηθείσα για τα συμβόλαια της ΕΡΤ με ομάδες της Superleague για τα τηλεοπτικά δικαιώματα η κυρία Τζάκρη απάντησε ότι «φαντάζομαι ότι ούτε ο κ. Παππάς ξέρει. Τα θέματα τα τρέχουν οι διοικήσεις».

Σχολιάζοντας την κριτική που ασκεί ο Νίκος Φίλης και για το θέμα της ΕΡΤ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ο κ. Φίλης βρίσκεται κοντά στην ομάδα των 53 και σκέπτομαι ότι η κριτική του έχει κάποια σκοπιμότητα να αποτελεί δομή εσωκομματικής αντιπολίτευσης».

Όσον αφορά, τέλος, το χρηματιστήριο η κυρία Τζάκρη ονομάτισε τρεις παράγοντες ως υπεύθυνους για την κρίση. «Ο ένας είναι ο διεθνής, τώρα είναι η Ιταλία, πριν ήταν η Τουρκία. Το χρηματιστήριο είναι πολύ ρηχό και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κερδοσκόπους να κάνουν παιχνίδι. Υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα των τραπεζών με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τα θεσμικά εργαλεία οι τράπεζες δείχνουν κάποιο δισταγμό».

Ακούστε τις δηλώσεις Τζάκρη ΕΔΩ