Μια κάρτα αρκετά καλοδιατηρημένη με τον παίκτη του μπέιζμπολ, Rookie Babe Ruth από το 1914, βγαίνει στην αγορά δημοπρασιών.

Eιδικότερα, σύμφωνα με τη WSJ, η συλλεκτική κάρτα απεικονίζει τον διασημότερο παίκτη στην ιστορία του αθλήματος, όταν ήταν νέος και συγκεκριμένα 19 ετών. Η δημοπρασία ξεκίνησε την Τετάρτη, ενώ μέσα σε λίγες ώρες, η προσφορά για τον πρωτάρη Babe είχε φτάσει τα 5,25 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως σημειώνεται μεγάλες είναι οι προσδοκίες για την πώληση η οποία διεξάγεται από τον οίκο Robert Edward Auctions και διαρκεί έως τις 3 Δεκεμβρίου. Αυτή η προσφορά 5,25 εκατομμυρίων δολαρίων μπορεί να είναι μόνο η αρχή μιας σειράς άλλων που θα καταλήξουν σε ποσό άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη γνωστή κάρτα που απεικονίζει τον πανύψηλο αριστερό slugger και υπάρχουν μόνο 10 από αυτές παγκοσμίως, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.

Αυτό το συλλεκτικό κομμάτι θα μπορούσε να ξεπεράσει το ποσό όλων των εποχών που δόθηκε για μια κάρτα μπέιζμπολ, που απεικόνιζε τον παίκτη Mickey Mantle. Η κάρτα που χρονολογείται από το 1952, βρισκόταν σε σχεδόν άψογη κατάσταση και είχε πιάσει 12,6 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη:

Η ατζέντα Ερντογάν στο Βερολίνο – Τα «αγκάθια» στις σχέσεις Γερμανίας – Τουρκίας

Η Alibaba έχασε χρηματιστηριακή αξία $20 δισ. σε μία μόλις ημέρα

«Τεχνητό κρέας»: Γιατί η Ιταλία απαγορεύσε την παραγωγή και πώλησή του

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ