Το «πράσινο φως» για το σχέδιο εξυγίανσης έλαβε από τους ομολογιούχους οι Folli Follie, όπως ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του newmoney.gr.

Η εταιρεία, έλαβε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 2/3 από τους κατόχους των Eurobond των 249 εκατ. ευρώ αλλά και του 51% των Swissbonds των 150 εκατ. ευρώ.

«Κατόπιν της υπερψήφισης των Αποφάσεων, η Εταιρεία θα εργαστεί πλέον για την οριστικοποίηση των Σημαντικών Εγγράφων και για την εφαρμογή της Συναλλαγής Αναδιάρθρωσης, κατά τα περιγραφόμενα στο Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση. Η Εταιρεία σκοπεύει να υποβάλει την αίτηση στο Πτωχευτικό Δικαστήριο βάσει της διαδικασίας εξυγίανσης σύμφωνα με τα άρθρα 106β και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα την (ή περί την) 16η Δεκεμβρίου 2020», σημειώνει η διοίκηση.

Σε ότι αφορά την ενδιάμεση χρηματοδότηση η Folli Follie γνωστοποιεί ότι εκπροσωπούντες 19,25% του χρέους έχουν επιλέξει να συμμετάσχουν στην Ενδιάμεση Χρηματοδότηση. Όπως περιγράφεται στο Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση, οι Πιστωτές θα λάβουν την αναλογία τους επί του Μεριδίου Πιστωτών (ήτοι μέχρι 15% του συνολικού ποσού κεφαλαίου της Ενδιάμεσης Χρηματοδότησης), η οποία (αναλογία) αντιστοιχεί στο μερίδιό τους στο ποσό κεφαλαίου και Δεδουλευμένων Τόκων του Χρέους κατά την Προθεσμία Προσφοράς Ενδιάμεσης Χρηματοδότησης – εν συγκρίσει με το συνολικό ποσό κεφαλαίου και Δεδουλευμένων Τόκων του Χρέους.

Διαβάστε περισσότερα

Καταλύτης νέων επενδύσεων στη φαρμακοβιομηχανία ο συμψηφισμός του clawback

Ρωσία Sputnik V: Αντιδράσεις για την αποχή από το αλκοόλ πριν και μετά το εμβόλιο

Έρχεται το «ψεύτικο κρέας» – Πού είναι το εργοστάσιο που θα παράγει το… κρέας των φτωχών