Ένα ηλεκτρικό πατίνι (kick-scooter), που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και αναπτύχθηκε από τη Lavoie, μια μονάδα παραγωγής τεχνολογίας του ομίλου McLaren.

Έχουν αναπτυχθεί δύο εκδόσεις της Σειρά 1, που αποτελούνται από τη βασική και τη ναυαρχίδα MAX.

Το πρώτο από αυτά διαθέτει μια μπαταρία 468 Wh και όταν οδηγείτε με μέση ταχύτητα 19χλμ/ώρα, μπορεί να ταξιδέψει 40 χιλιόμετρα.

Εν τω μεταξύ, η Σειρά 1 MAX επωφελείται από μια μεγαλύτερη μπαταρία 702 Wh που σημαίνει ότι είναι καλή για εμβέλεια 61 χιλιομέτρων.

Και τα δύο ηλεκτρικά πατίνια μπορούν να πετύχουν ταχύτητα 40χλμ/ώρα και θα χρειαστεί ένα… άγγιγμα κάτω από 3 ώρες, για να επαναφορτιστεί πλήρως η μπαταρία.

Το ιδιαίτερο αυτό ηλεκτρικό δίτροχο, διαθέτει τρία Mode οδήγησης (Eco, Cruise και Sport), αλλά και έναν έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης (flowhold) για την εύκολη μεταφορά του.

Τα πρώτα 469 μοντέλα, θα φέρουν την επιγραφή Founders Edition, αποτίοντας φόρο τιμής στο πρώτο ηλεκτρικό δίτροχο όχημα που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Απρίλιο του 1869.

Η Founders Edition θα συνοδεύεται από μια μοναδική αριθμημένη πλακέτα. Όσον αφορά τα κανονικά μοντέλα, η Σειρά 1 κοστίζει 1.990 δολάρια ενώ η Σειρά 1 MAX ανέρχεται στα 2.230 δολάρια. Ναι, αλλά είναι ένας τρόπος να έχεις μια McLaren!

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Φράγκος: Το «ναυάγιο» ενός εφοπλιστή που έπεσε σε ξέρα (pics)

Χρυσές λίρες: Σε υψηλό εξαετίας οι αγορές – Οι λόγοι πίσω από το «φρένο» στις πωλήσεις (πίνακες)

ΣΕΤΕ: Επαναφέρει στο ΥΠΟΙΚ το αίτημα για ενιαίο ΦΠΑ 11% σε τουρισμό – διαμονή

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ