Νέα διευθύνουσα σύμβουλο αποκτά η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, ιδιοκτήτρια του εμβληματικού συγκροτήματος που στεγάζει το πρώτο Four Seasons στην Ελλάδα.

Τη θέση, με ισχύ από την 10η Απριλίου 2020, αναλαμβάνει η κ.  Πέννυ Ζαγλαρίδου, η οποία εντάσσεται στο δυναμικό του Αστέρα Βουλιαγμένης μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με το ξενοδοχείο Athens Marriott στο οποίο κατείχε τη θέση της γενικής διευθύντριας.

Σημειωτέον ότι μετά τις διοικητικές αλλαγές και την παραίτηση του Στέλιου Κουτσιβίτη από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου πέρυσι το καλοκαίρι, τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου είχαν αναλάβει ο κ. Sachin Gupta, εκ των στελεχών του σχήματος των βασικών μετόχων της AGC  και ο κ. Jeffrey Bruce Macdonald.

Στο μεσοδιάστημα μάλιστα επαναπροσδιορίστηκε πλήρως και η ανάθεση αρμοδιοτήτων και τα πρόσωπα που δικαιούνταν να εκπροσωπούν την εταιρεία στο όνομα του διοικητικού συμβουλίου, να υπογράφουν και να δεσμεύουν αυτή έναντι τρίτων και ενώπιον όλων των αρχών. Ενδειτικά, ιδιαίτερα για την υπογραφή συμβάσεων με οικονομικό αντικείμενο, ανάλογα με το ποσό (π.χ. εως 100 χιλ. ευρώ, από 100 χιλ.- 500 χιλ. ευρώ ή από 500 χιλ. ευρώ) χρειάζονταν και περισσότερες υπογραφές από περισσότερα στελέχη της εταιρείας.

Οσον αφορά τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο, όπως επισημαίνεται στο βιογραφικό της, η κ. Ζαγλαρίδου  διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς του asset management και της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, σημειώνοντας επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο για περισσότερα από 35 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας, κατείχε ανώτερες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις με έμφαση στο asset management στον χώρο της φιλοξενίας και σε συναφείς κλάδους. Στο portfolio της περιλαμβάνονται σημαντικές συνεργασίες, όπως η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Yanis Group (με έδρα το Λονδίνο), οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Bluegr hotels & resorts, Four Seasons, Hilton και Marriott International.