Οι πρώτοι 18 μήνες λειτουργίας της BEWISE, χαρακτηρίζονται από φρενήρη ανάπτυξη και νούμερα που εντυπωσιάζουν.

Μόλις τους πρώτους τέσσερις μήνες λειτουργίας της μέσα στο 2018 είχε τζίρο 400 χιλ. ευρώ, το 2019 ο τζίρος ανήλθε σε 2,3 εκατ. ευρώ, ενώ για το 2020 προβλέπει πωλήσεις που θα αγγίξουν τα 3,2 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα έχει παραδώσει 280 έργα σε 162 πελάτες και απασχολεί 38 άτομα, τα οποία έως το τέλος του 2020 θα είναι 42.

Επίσης, από τον Σεπτέμβριο του 2019, λειτουργεί το γραφείο της στην Κύπρο το οποίο έχει ως χώρες ευθύνης τις: Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και βέβαια την Κύπρο, στην οποία ήδη έχουν υλοποιηθεί 10 έργα.

Ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, CEO/Founder της BEWISE δήλωσε σχετικά: «Είναι αλήθεια πως ορισμένα από τα επιτεύγματα της εταιρείας σε μόλις 18 μήνες λειτουργίας, δεν τα περιμέναμε τόσο σύντομα. Το ξέραμε πως θα συμβούν, αλλά όχι στο χρόνο που ήρθαν. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και σε κάθε στέλεχος ξεχωριστά. Δουλέψαμε έξυπνα και με στρατηγική. Οι στόχοι μας για τα επόμενα χρόνια είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό, η περαιτέρω εδραίωσή μας ως εταιρεία boutique IT υπηρεσιών, καθώς και η ανάπτυξη δικών μας αποκλειστικά λύσεων.»

Η εταιρεία έχει αναλάβει πλήθος έργων, μεταξύ άλλων 24 έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα, 3 στο εξωτερικό και συνολικά 35 έργα cybersecurity. Να σημειωθεί πως το 85% των πελατών της εταιρείας, εμπιστεύονται στα στελέχη της BEWISE τις υποδομές τους σε Cloud και IT Infrastructure, κάτι που υποδηλώνει την εμπιστοσύνη των πελατών στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Μεταξύ των πελατών της είναι οι: AHI CARRIER, AIRTRANS GROUP LTD, Alumil, Bernitsas Law, BIOLAND HOLDINGS, Bozikis, ENISA, Flexfin, Golden Union, Lapin House, L’Oréal Hellas, Mark Warner Greece, Media Markt, METRO CASH & CARRY, NIKO – HELM HELLAS, OKTABIT, Public, SAP LEGAL (A.S. PAPADIMITRIOU & PARTNERS LAW FIRM), Super Vero Serbia, Teleunicom, VECTOR BRANDS, Westnet Distribution, ZeniΘ, ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα, ΜΙΝΩΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, και Νέα Οδός.

Για τις boutique υπηρεσίες που προσφέρει η BEWISE φροντίζουν οι 32 μηχανικοί του σχήματος, οι οποίοι έφεραν στην εταιρεία τις παρακάτω διακρίσεις: Gold Microsoft Partnership σε Data Analytics & Data Center, Cisco Premier Partner και Cisco Advanced Collaboration Architecture Specialization.