Η Hermes ταράζει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα με ένα ξύλινο ποδήλατο των 22.500 ευρώ: Όλα στο όνομα της μόδας.

Ναι, το ποδήλατο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την άποψη της Hermes για το απόλυτο μηχάνημα κινητικότητας.

Παραμένει όμως ένα απλό ποδήλατο.

Ωστόσο, όταν εταιρίες με τόσο μεγάλο όνομα ασχολούνται ακόμη και με απλά πράγματα, σπάνια θα δείτε ένα αντικείμενο που μπορούμε να αγοράσουμε όλοι.

Σημειώστε επίσης ότι η Hermes επιλέγει τους πελάτες της για το Odyssee Terre, που θα σας κοστίσει (επαναλαμβάνουμε) 22.500 €. Γιατί σας ζητούν να πληρώσετε τόσο πολύ για ένα ποδήλατο με πεντάλ;

Λοιπόν, μέρος της ιστορίας είναι όλη η κληρονομιά που κρύβεται πίσω από την εταιρεία.

Από τότε που ιδρύθηκε αυτός ο οίκος σχεδιασμού το 1837, άρχισαν να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν τα πάντα, από ρούχα μέχρι έπιπλα, αρώματα, κοσμήματα και τώρα ποδήλατα.

Όσο για το Odyssee Terre, η Hermes το αποκαλεί «συμπαγές ποδήλατο μεταφοράς».

Αλλά πόσο συμπαγές μπορεί να είναι ένα ποδήλατο, και τι μπορεί να μεταφέρει για να δικαιολογήσει μια τιμή πάνω από 20.000 ευρώ;

Στην πραγματικότητα, δεν πληρώνετε για μέγεθος ή χωρητικότητα. Πληρώνετε για το πώς σχεδιάζεται και κατασκευάζεται αυτό το ποδήλατο. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το πλαίσιό του. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Hermes αποφάσισε να εξερευνήσει ένα πολύ δύσκολο υλικό για τη δημιουργία ποδηλάτου, το ξύλο. Ζυγίζει μόλις 11 κιλά. Ωστόσο, σε αυτό μπορεί να προστεθεί επιπλέον εξοπλισμός με τη μορφή σχάρας και καλαθιού, συμβάλλοντας σε κάποια χρησιμότητα και αυξάνοντας το βάρος στα 14 κιλά.

Στο τέλος της ημέρας, η Coco-Mat στην Ελλάδα έφτιαχνε και φτιάχνει ξύλινα ποδήλατα (ακόμη και ηλεκτρικά) με πολύ καλύτερες τιμές.

Έτσι η επιλογή είναι δική σας, σύμφωνα με το newsauto.

Θέλετε να είστε μέσα στη μόδα ή να πάρετε ένα οικολογικό και λειτουργικό ποδήλατο;

Διαβάστε ακόμη

Ενεργειακή κρίση και στην αυτοκινητοβιομηχανία: Θησαυρός οι άνθρακες

Αξιωματούχοι ΗΠΑ στους FT: Το ΝΑΤΟ να είναι έτοιμο να διώξει την Τουρκία

Φυσικό αέριο: Για πλήρη διακοπή των ροών από τη Ρωσία ετοιμάζεται και η Γαλλία