Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με την κίνηση να είναι αυξημένη στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Ειδικότερα, αυτή την ώρα σημειώνονται καθυστερήσεις στο ύψος της Κινέττας και από τα Μέγαρα έως τη Νέα Πέραμο.

Με σταθερή ροή κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ενώ οι οδηγοί θα συναντήσουν λίγο κίνηση στα διόδια Αφιδνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα έχουν επιστρέψει στην Αττική 81.096 οχήματα. Συγκεκριμένα 55.200 επέστρεψαν μέσω της Αθηνών-Κορίνθου και 25.876 μέσω της Αθηνών-Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 23:00 ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Από την άλλη, αυξημένη είναι η κίνηση στον γυρισμό από Χαλκιδική και Πιερία προς τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το grtimes.gr, καθυστερήσεις σημειώνονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, όπου η κίνηση ξεκινάει από Λάκκωμα και φτάνει έως την κατηφόρα της Καρδίας.

Παράλληλα, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στο «γνωστό» φανάρι της Νικήτης, παρόλα αυτά δεν υπάρχει εμφανές μποτιλιάρισμα, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Όσο για την Εγνατία Οδό από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, η κατάσταση παραμένει ομαλή, χωρίς αυξημένη κίνηση και με τους εκδρομείς μέχρι στιγμής να έχουν ένα εύκολο ταξίδι.

Ακόμη, ουρές οχημάτων φέρεται ότι έχουν συγκεντρωθεί πριν τα διόδια των Μαλγάρων – στο σημείο που λαμβάνουν έργα και εδώ αρκετούς μήνες -, ενώ ίδια εικόνα σημειώνεται και στο τούνελ της Κατερίνης στο ρεύμα προς της Θεσσαλονίκη.

Τέλος, δίχως προβλήματα κινούνται τα οχήματα στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Περαίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκης, ενώ αντίθετη εικόνα υπάρχει στα διόδια Ανάληψης – Προφήτη και Ασπροβάλτας.

Διαβάστε ακόμη 

Petrofin Research: Στα $600 δισ. η παγκόσμια χρηματοδότηση για πλοία

Masdar: Tο deal για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ήταν μόνο η αρχή – θα επενδύσουμε περισσότερα κεφάλαια σε Ελλάδα και Ευρώπη

Νέο σκάνδαλο κλονίζει τις Βρυξέλλες – Για διαφθορά ερευνάται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΤΕπ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ