Μεμονωμένες βλάβες στην ηλεκτροδότηση οι οποίες προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη σε ορισμένες περιοχές της Αττικής.

Νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα σε επίπεδο οικοδομικών τετραγώνων αλλά και σε επίπεδο γειτονιάς, σε περιοχές όπως η Καλλιθέα, το Μάτι, η Ανθούσα, το Χαλάνδρι, ο Άλιμος, το Ελληνικό, το Νέο Ψυχικό, Παλλήνη, Ηλιούπολη και ο Χολαργός.

Έως χθες το βράδυ, τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στην Αττική υπολογίζονταν σε 1.000 με 1.200. Οι εργασίες αποκατάστασης συνεχίζονται πυρετωδώς και στόχος είναι να έχουν ηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά έως το βράδυ.

Αργά χθες το βράδυ ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση όλων των κύριων βλαβών στην μέση τάση, ωστόσο χωρίς ρεύμα συνεχίζουν να βρίσκονται ακόμη αρκετά σπίτια στην χαμηλή τάση. Υπό το βάρος της ταλαιπωρίας των πολιτών, χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκας άνοιξε με την σειρά του παράθυρο αποζημιώσεων, ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή που χάραξε ο Πρωθυπουργός για το θέμα της Αττικής Οδού.

Διαβάστε ακόμα:

Νέος ΕΝΦΙΑ: Mικρότερα εκκαθαριστικά αλλά υψηλότερη εισπραξιμότητα

Βρετανία: Γιατί «απογειώθηκαν» οι τιμές στα ενοίκια – Άνοδος 9,9% στο Λονδίνο μέσα σε έναν χρόνο

Hines: Βλέπει ευκαιρίες σε τουρισμό, logistics και κατοικία στην Ελλάδα το 2022