Ελλάδα

Πολυτεχνείο: «Αστακός» το κέντρο της Αθήνας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

  • newsroom


Ο σχεδιασμός της ΕΛΑΣ με 5.000 αστυνομικούς - Από τις 12 κλείνουν κεντρικοί σταθμοί του μετρό και τροποποιούνται γραμμές τρόλεϊ - Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι

Μπορεί οι συγκεντρώσεις και η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου να έχουν απαγορευτεί για λόγους δημόσιας υγείας, ωστόσο «αστακός» είναι το κέντρο της Αθήνας από το πρωί. Παντού υπάρχουν διμοιρίες των ΜΑΤ, μπλόκα της ΟΠΚΕ και περιπολίες της ΔΙ.ΑΣ και της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ από τις 12 το μεσημέρι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό: Ομόνοια, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής ενώ θα τροποποιηθούν όλες οι γραμμές των τρόλεϊ που περνούν από την Πατησίων.

Παράλληλα, ομάδες αστυνομικών θα ελέγχουν παρέες που φθάνουν είτε με αυτοκίνητα, είτε με μηχανές είτε με μέσα μαζικής μεταφοράς στο κέντρο και θεωρούνται ύποπτα, ενώ κανένας δρόμος πλην της Πατησίων μπροστά στο Πολυτεχνείο δεν θα είναι κλειστός. Αξίζει δε, να επισημανθεί ότι ακόμα και οι επίσημες αντιπροσωπείες των κομμάτων δεν θα πρέπει, λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, να υπερβαίνουν τα τέσσερα άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε ακόμη:

-Τι προβλέπει ο CEO της Expedia για την επανεκκίνηση του τουρισμού

-Στην Ελλάδα πληρώσαμε σε έξι μήνες σχεδόν 600 εκατ. ευρώ για τραπεζικές προμήθειες

-Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ξεκινά ο 4ος κύκλος με ευνοϊκότερους όρους

Απόρρητο Απόρρητο